Zlatan: Moja karijera je magična!

Budućnost Zlatana Ibrahimovića sve je neizvesnija, Milan ga želi, on ima ugovor sa PSŽ do 2016, ostavio je prostor za povratak, a očekuje i pregovore sa klubom.

Fudbal 16.06.2015 | 19:40
Zlatan: Moja karijera je magična!

Iako ništa ne planira jer ima još 12 meseci ugovora sa PSŽ, Ibra je izjavom da mu je najvažnije da uživa, ostavio otvorena vrata za mogućnost povratka u Milan.

Kako prenose italijanski mediji, Ibra je zakazao i sastanak sa predsednikom PSŽ Naserom al-Kelafijem u Dohi, jedni spekulišu da će tražiti da ode, drugi zbog produženja saradnje.

"Imam još jednu godinu ugovora bez drugih planova, ali sve može da se promeni za jedan dan. Kako sam stariji, a sada sam i otac, drugačije razmišljam, drugačija biram klub. Više nisu bitni samo fudbalski aspekti, već i vrsta grada u kojoj će živeti moja porodica", rekao je Ibrahimović posle meča za Švedsku u nedelju.

Ibrahimović iza sebe ima impresivnu karijeru, bio je šampion Holandije, Italije, Španije, Francuske, ali nije osvojio Ligu šampiona.

"Mnogi ljudi misle da je sve u vezi sa Ligom šampiona, ali to nije istina. Želim da budem u klubu u kojem ću da uživam, da se lepo provodim i igram zanimljiv fudbal. Ako ne osvojim Ligu šampiona, verujte mi, mija karijera je i ovako magična", zaključio je Ibra.

Šveđanin bi sledeće sezone u Parizu trebalo da zaradi 12 miliona evra, dok mu Milan nudi dvogodišnji ugovor vredan 9 miliona po sezoni, ili trogodišnji za 6 miliona po godini.

"Rosoneri" pokušavaju da stvore jedan od najboljih napadačkih tandema u Evropi, jer su na korak od transfera Džeksona Rodrigesa iz Porta za 35 miliona evra.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

RS

16.06.2015 21:13

kralj fudbala sa balkana

ODGOVORITE