Михајлица: О Агенди на Народној скупштини

Након Извршног одбора странке предсједник Српске радикалне странке Миланко Михајлица затражио је да се о реформској Агенди изјасни републички Парламент.

Република Српска 14.06.2015 | 17:44
Михајлица: О Агенди на Народној скупштини

Предсједник радикала Миланко Михајлица каже да је то сувише битно питање да би о њему одлучивале само Владе.

Влада на челу са Жељком Цвијановић најодговорнија је за политичку нестабилност и економску пропаст измедју осталог, јер је то Влада формирана на бази политичке корупције, један је од закључака извршног одбора Српске радикалне странке Републике Српске.

Српска радикална странка подсјећа да афера “папак” у Српској траје већ више од пола године и да нико није мрднуо прстом да је ријеши. Каже да је опозиција у децембру тражила да аферу званично истраже специјално тужилаштво и МУП.

Михајлица апелује на представнике Републике Српске у заједничким органима да коначно преко институција истраже бројне афере у Републици Српској, јер је то било и једно од обећања пред опште изборе.

БН ТВ

Коментари / 9

Оставите коментар
Name

дивља јабука

14.06.2015 15:53

Михаљица је један од досљеднијих политичара на Балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даса

14.06.2015 16:21

Скупштина се вец једном изјаснила. Михаљица преспавао

ОДГОВОРИТЕ
Name

тацно

14.06.2015 17:34

Тацно да је дослиједан Михаљица.Свака цаст за то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

питам

14.06.2015 18:07

Ко је укро агрегат? Ко је укро паре од изградње улице,када је користен камен из опстинског каменолома? Ко је покрао новац од цисцења сњега,када је фактурисан петероструко веци износ од стварног? Мислим на опстину Невесиње. Надам се када овакви постени и дослиједни људи доду на власт,да це то бити откривено,без обзира на странацку припадност.

ОДГОВОРИТЕ
Name

опозиција

14.06.2015 18:39

Јадни ли смо ми кад нам политику воде политицари као Михајлица, Сукало, Стеванцевиц... све сами папци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борис

14.06.2015 19:04

О јебем те земљо ако овај нешто се пита и разумије у реформе ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Освит

14.06.2015 19:10

Све странке а и парламент Републике Српске је усвоио меморандум о европском путу Бих и Републике Српске. Агенда је оперионализација економског дјела реформи и обавеза преузетих меморандумом.Ради азурности и боље ефикасности договорено је д а се документи доносе и усагласавају на нивоу влада ентитета.Доносење сваког документа знаци нови корак ка правној дрзави и редуковању неограницене власти политицких кланова који овом земљом владају методама средњег вијека. Добром вољом политицке елите се неце одреци стецених позиција и на њих се мора врсити перманентан притисак да деблокирају процесе за прикљуцење европској унији и наравно да отпоцне борба против криминала и корупције као основни услов да се покрене економски развој ове земље.Као додатни притисак мора се инсистирати на расписивању референдума на нивоу Бих о приступању европској унији и у слуцају позитивног резултата санкционисати све политицаре који коче процесе еуропских интеграција свим методама па и улицом ако не мозе другације.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ ПИТАМ

14.06.2015 19:19

ОДГОВОР ЈЕ Б.М. БИВСИ НАЦЕЛНИК,САДА САВЈЕТНИК.ЉУТИ НЕПРИЈАТЕЉ САВЕЗА ЗА ПРОМЈЕНЕ,ЊЕГОВА ПОЛИТИКА ЈЕ ПЉАЦКА И ЛОВ У МУТНОМ

ОДГОВОРИТЕ
Name

бест

14.06.2015 20:03

Овај ништа не ради за народ, прије је био активнији и увјек је критиковао власт, како се односи према сада овом пропалом народу у свим видовима.

ОДГОВОРИТЕ