Mihajlica: O Agendi na Narodnoj skupštini

Nakon Izvršnog odbora stranke predsjednik Srpske radikalne stranke Milanko Mihajlica zatražio je da se o reformskoj Agendi izjasni republički Parlament.

Republika Srpska 14.06.2015 | 17:44
Mihajlica: O Agendi na Narodnoj skupštini

Predsjednik radikala Milanko Mihajlica kaže da je to suviše bitno pitanje da bi o njemu odlučivale samo Vlade.

Vlada na čelu sa Željkom Cvijanović najodgovornija je za političku nestabilnost i ekonomsku propast izmedju ostalog, jer je to Vlada formirana na bazi političke korupcije, jedan je od zaključaka izvršnog odbora Srpske radikalne stranke Republike Srpske.

Srpska radikalna stranka podsjeća da afera “papak” u Srpskoj traje već više od pola godine i da niko nije mrdnuo prstom da je riješi. Kaže da je opozicija u decembru tražila da aferu zvanično istraže specijalno tužilaštvo i MUP.

Mihajlica apeluje na predstavnike Republike Srpske u zajedničkim organima da konačno preko institucija istraže brojne afere u Republici Srpskoj, jer je to bilo i jedno od obećanja pred opšte izbore.

BN TV

Komentari / 9

Ostavite komentar
Name

divlja jabuka

14.06.2015 15:53

Mihaljica je jedan od dosljednijih političara na Balkanu.

ODGOVORITE
Name

Dasa

14.06.2015 16:21

Skupština se vec jednom izjasnila. Mihaljica prespavao

ODGOVORITE
Name

tacno

14.06.2015 17:34

Tacno da je doslijedan Mihaljica.Svaka cast za to.

ODGOVORITE
Name

pitam

14.06.2015 18:07

Ko je ukro agregat? Ko je ukro pare od izgradnje ulice,kada je koristen kamen iz opstinskog kamenoloma? Ko je pokrao novac od ciscenja snjega,kada je fakturisan peterostruko veci iznos od stvarnog? Mislim na opstinu Nevesinje. Nadam se kada ovakvi posteni i doslijedni ljudi dodu na vlast,da ce to biti otkriveno,bez obzira na stranacku pripadnost.

ODGOVORITE
Name

opozicija

14.06.2015 18:39

Jadni li smo mi kad nam politiku vode politicari kao Mihajlica, Sukalo, Stevancevic... sve sami papci

ODGOVORITE
Name

Boris

14.06.2015 19:04

O jebem te zemljo ako ovaj nešto se pita i razumije u reforme ...

ODGOVORITE
Name

Osvit

14.06.2015 19:10

Sve stranke a i parlament Republike Srpske je usvoio memorandum o evropskom putu Bih i Republike Srpske. Agenda je operionalizacija ekonomskog djela reformi i obaveza preuzetih memorandumom.Radi azurnosti i bolje efikasnosti dogovoreno je d a se dokumenti donose i usaglasavaju na nivou vlada entiteta.Donosenje svakog dokumenta znaci novi korak ka pravnoj drzavi i redukovanju neogranicene vlasti politickih klanova koji ovom zemljom vladaju metodama srednjeg vijeka. Dobrom voljom politicke elite se nece odreci stecenih pozicija i na njih se mora vrsiti permanentan pritisak da deblokiraju procese za prikljucenje evropskoj uniji i naravno da otpocne borba protiv kriminala i korupcije kao osnovni uslov da se pokrene ekonomski razvoj ove zemlje.Kao dodatni pritisak mora se insistirati na raspisivanju referenduma na nivou Bih o pristupanju evropskoj uniji i u slucaju pozitivnog rezultata sankcionisati sve politicare koji koče procese europskih integracija svim metodama pa i ulicom ako ne moze drugacije.

ODGOVORITE
Name

RE PITAM

14.06.2015 19:19

ODGOVOR JE B.M. BIVSI NACELNIK,SADA SAVJETNIK.LJUTI NEPRIJATELJ SAVEZA ZA PROMJENE,NJEGOVA POLITIKA JE PLJACKA I LOV U MUTNOM

ODGOVORITE
Name

best

14.06.2015 20:03

Ovaj ništa ne radi za narod, prije je bio aktivniji i uvjek je kritikovao vlast, kako se odnosi prema sada ovom propalom narodu u svim vidovima.

ODGOVORITE