Видео: Чисто да се зна ко је газда у екипи!

Саиграчи морају да слушају Роналда и док се интонира химна: Момци, лакше мало, пребрзо певате! 

Фудбал 15.06.2015 | 09:40
Видео: Чисто да се зна ко је газда у екипи!

Бог и батина. И газда у екипи. Последично статусу капитена, Кристијано Роналдо је још једном доказао да је прва звезда португалског фудбала и човек око кога се све врти у тамошњој репрезентацији. Не само због хет-трика на гостовању Јерменији, него и због онога што је урадио пре почетка утакмице квалификација за Првенство Европе у Јеревану.

Ас Реал Мадрида је, наиме, осетио да његови саиграчи неуједначено изговарају речи државне химне, па је осетио потребну да их опомоне, а ТВ камера забележила је како се обраћа Бруну Алвешу и голману Руију Патрисију:
„Пребрзо, пребрзо...“

Роналдо је на терену деловао инспиративно. Дао је три гола и тако стигао до коте 55 у дресу репрезентације, али је осим погодака стигао и да се забаљва. На пример, овако...

Утакмица против Јерменије била је последња у овој сезони за Кристијана. Према ранијем договору са челницима Фудбалског савеза Портгала најбољи фудбалер света ће пропустити пријатељски дуел са Италијом у Швајцарској (16. јун), а како је у обавези да се 12. јула појави на почетку припрема Реал Мадрида значи да ће имати равно 28 дана одмора.

Таман да напуни батерије и спреми се за нову улогу у Мадриду, пошто је тренер Рафаел Бенитез одлучио да му промени позицију у тиму.

Коментари / 0

Оставите коментар