Video: Čisto da se zna ko je gazda u ekipi!

Saigrači moraju da slušaju Ronalda i dok se intonira himna: Momci, lakše malo, prebrzo pevate! 

Fudbal 15.06.2015 | 09:40
Video: Čisto da se zna ko je gazda u ekipi!

Bog i batina. I gazda u ekipi. Posledično statusu kapitena, Kristijano Ronaldo je još jednom dokazao da je prva zvezda portugalskog fudbala i čovek oko koga se sve vrti u tamošnjoj reprezentaciji. Ne samo zbog het-trika na gostovanju Jermeniji, nego i zbog onoga što je uradio pre početka utakmice kvalifikacija za Prvenstvo Evrope u Jerevanu.

As Real Madrida je, naime, osetio da njegovi saigrači neujednačeno izgovaraju reči državne himne, pa je osetio potrebnu da ih opomone, a TV kamera zabeležila je kako se obraća Brunu Alvešu i golmanu Ruiju Patrisiju:
„Prebrzo, prebrzo...“

Ronaldo je na terenu delovao inspirativno. Dao je tri gola i tako stigao do kote 55 u dresu reprezentacije, ali je osim pogodaka stigao i da se zabaljva. Na primer, ovako...

Utakmica protiv Jermenije bila je poslednja u ovoj sezoni za Kristijana. Prema ranijem dogovoru sa čelnicima Fudbalskog saveza Portgala najbolji fudbaler sveta će propustiti prijateljski duel sa Italijom u Švajcarskoj (16. jun), a kako je u obavezi da se 12. jula pojavi na početku priprema Real Madrida znači da će imati ravno 28 dana odmora.

Taman da napuni baterije i spremi se za novu ulogu u Madridu, pošto je trener Rafael Benitez odlučio da mu promeni poziciju u timu.

Komentari / 0

Ostavite komentar