Дивље животиње на улицама Грузије

Дивље животиње из зоолошког врта лутају улицама грузијског главног града Тбилисија након што су поплаве, у којима је погинуло најмање девет особа, оштетиле њихове кавезе, јавили су данас локални медији.

Свијет 14.06.2015 | 19:55
Дивље животиње на улицама Грузије

Међу тридесетак животињама које су побјегле из зоолошког врта у Тбилисију налазе се тигрови, лавови, медвједи и вукови.



Дописник агенције Ројтерс са лица мјеста рекао је да је видио особље зоолошког врта како из пушке испаљује стрелице за успављивање према нилском коњу који се кретао по блатњавој улици Тбилисија.



Мјештанима је савјетовано да не излазе из кућа док животиње не буду ухваћене.

Јака киша изазвала је изливање ријеке Вере, чија је набујала вода однијела више десетина аутомобила и оштетила зграде.



Грузијске власти процјењују да је штета од поплава неколико милиона евра.



"Неколико десетина породица сада су бескућници јер су им куће уништене или оштећене у невремену", рекао је замјеник градоначелника Тбилисија, Иракли Леквинадзе.

Извор: Агенције

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Жарко

14.06.2015 13:32

Ватикан помоћу ХААРП-а (Читај: Тастер је у америчким лабораторијама и држе га у рукама католички језуитаи) изводи еколошке ратове по свету. Помоћу ХААРП-а Ватикан уништи читаве територије у државама и очетка буџет, а онда шаље католичке дилере: ММФ И Светска банка да дају кредите. Кобајаги уплаћује се ватикански не постојећи електронски новац, који нема покриће, кога нема (Читај: Перпетум мобиле примењен у пракси). И цхарге yоу Оут оф Нотхинг). То је шема како Ватикан влада светом. Али свет је поровали превару. Крај

ОДГОВОРИТЕ
Name

клик

14.06.2015 18:34

Хитно потрази психијатра

Name

И код нас има папака на улици

14.06.2015 13:34

А појављују се папкари односно папци и у Народној скупштини

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxx

14.06.2015 18:45

Велико суосјећање наше велике странке са свим папкарима који су остали без кавеза.Молимо све хуманитарне организације да помогну да се ови папкари што лутају лијево -десно што прије смјесте у кавезе.