Divlje životinje na ulicama Gruzije

Divlje životinje iz zoološkog vrta lutaju ulicama gruzijskog glavnog grada Tbilisija nakon što su poplave, u kojima je poginulo najmanje devet osoba, oštetile njihove kaveze, javili su danas lokalni mediji.

Svijet 14.06.2015 | 19:55
Divlje životinje na ulicama Gruzije

Među tridesetak životinjama koje su pobjegle iz zoološkog vrta u Tbilisiju nalaze se tigrovi, lavovi, medvjedi i vukovi.



Dopisnik agencije Rojters sa lica mjesta rekao je da je vidio osoblje zoološkog vrta kako iz puške ispaljuje strelice za uspavljivanje prema nilskom konju koji se kretao po blatnjavoj ulici Tbilisija.



Mještanima je savjetovano da ne izlaze iz kuća dok životinje ne budu uhvaćene.

Jaka kiša izazvala je izlivanje rijeke Vere, čija je nabujala voda odnijela više desetina automobila i oštetila zgrade.



Gruzijske vlasti procjenjuju da je šteta od poplava nekoliko miliona evra.



"Nekoliko desetina porodica sada su beskućnici jer su im kuće uništene ili oštećene u nevremenu", rekao je zamjenik gradonačelnika Tbilisija, Irakli Lekvinadze.

Izvor: Agencije

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Žarko

14.06.2015 13:32

Vatikan pomoću HAARP-a (Čitaj: Taster je u američkim laboratorijama i drže ga u rukama katolički jezuitai) izvodi ekološke ratove po svetu. Pomoću HAARP-a Vatikan uništi čitave teritorije u državama i očetka budžet, a onda šalje katoličke dilere: MMF I Svetska banka da daju kredite. Kobajagi uplaćuje se vatikanski ne postojeći elektronski novac, koji nema pokriće, koga nema (Čitaj: Perpetum mobile primenjen u praksi). I charge you Out of Nothing). To je šema kako Vatikan vlada svetom. Ali svet je porovali prevaru. Kraj

ODGOVORITE
Name

klik

14.06.2015 18:34

Hitno potrazi psihijatra

Name

I kod nas ima papaka na ulici

14.06.2015 13:34

A pojavljuju se papkari odnosno papci i u Narodnoj skupštini

ODGOVORITE
Name

xxx

14.06.2015 18:45

Veliko suosjećanje naše velike stranke sa svim papkarima koji su ostali bez kaveza.Molimo sve humanitarne organizacije da pomognu da se ovi papkari što lutaju lijevo -desno što prije smjeste u kaveze.