Губитници - хајде лијепо идите и не брукајте више Србе!

Надали сте се повољном резултату у Копенхагену? Губитници не могу поразе да претварају у победе.

Фудбал 14.06.2015 | 20:40
Губитници - хајде лијепо идите и не брукајте више Србе!

Ко су кривци за бламажу српског фудбала?

1. Томислав Караџић

2. Репрезентативци

3. Радован Ћурчић

Томислав Караџић, први и највећи, вечити председник Савеза. Нећемо да слушамо обећања како ћемо сигурно отићи на Европско првенство 2028. године! Хоћемо одмах оставку.

А репрезентација Србије припада четвртој фудбалској лиги у Европи, рангу Сан Марина, Андоре, Гибралтара, а иза Фарских Острва, Лихтенштајна, Малте... Не говоре то само табеле и резултати квалификационих група за одлазак на Европско првенство, већ и стање у ком се налазимо. А оно је: Дубока кома.

Копенхаген је показао сву „силу и снагу“ орлова. Тих „храбрих момака“ у белим дресовима, који уопште нису били на утакмици са Данском. Главе су им одавно по београдским сплавовима и белосветским плажама, а банковни рачуни у мислима. Зато и шетају по европским фудбалским стадионима када обуку дрес државног тима.

И зато, господо играчи, немојте се више одазивати на позиве селектора. Овакви нам нисте потребни, већ на наредној утакмици, такмничарски небитној, против Јерменије, своје место уступите „орлићима“. Поносним момцима до 20 година који гину за Србију на Светском првенству. Ви сте своју шансу прокоцкали, желимо вам све најбоље по европским клубовима. Нама нисте потребни...

Не заслужујете да одете на Европско првенство ни као гледаоци. Вас је брига, губитници, што ће осам милиона становника Србије морати у Француској даљинским управљачем да тражи неку другу селекцију за коју ће навијати. Али, биће нам и драго због тога јер нећемо стрепети да ли ћете нам приређивати нова понижења.
За своју земљу се не игра тако, ви сте фудбалска брука и зато ЗБОГОМ!

За њима мора да оде и селектор Радован Ћурчић, трећи и нешто мањи кривац, који је показао да нема ауторитет и капацитет да води А репрезентацију.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Мимо

14.06.2015 18:54

Назалост кад Србин сједне на фотељу само га смрт мозе од ње одвојити.Мадјари су сахранили свој фудбал прије седам дана тако да то мозе урадити и Србија, циста срца уз фудбал сахранити и фотељу на центру стадиона.

ОДГОВОРИТЕ
Name

333

14.06.2015 19:14

Слазем се са коментаром,али да додам да јос кривице има и у медијима.Дизу те насе ведете у звијезде.Нема медија који није у задње вријеме дизао у небеса Митровица.Њему синоц анонимци показасе како се из полусансе дају голови.Њему треба 100 санси да да гол.Једини који се бори и вриједи је Матиц.Остали сви куцама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Александар

14.06.2015 19:38

Криви су сви ,назалост сто су Срби.

ОДГОВОРИТЕ