Gubitnici - hajde lijepo idite i ne brukajte više Srbe!

Nadali ste se povoljnom rezultatu u Kopenhagenu? Gubitnici ne mogu poraze da pretvaraju u pobede.

Fudbal 14.06.2015 | 20:40
Gubitnici - hajde lijepo idite i ne brukajte više Srbe!

Ko su krivci za blamažu srpskog fudbala?

1. Tomislav Karadžić

2. Reprezentativci

3. Radovan Ćurčić

Tomislav Karadžić, prvi i najveći, večiti predsednik Saveza. Nećemo da slušamo obećanja kako ćemo sigurno otići na Evropsko prvenstvo 2028. godine! Hoćemo odmah ostavku.

A reprezentacija Srbije pripada četvrtoj fudbalskoj ligi u Evropi, rangu San Marina, Andore, Gibraltara, a iza Farskih Ostrva, Lihtenštajna, Malte... Ne govore to samo tabele i rezultati kvalifikacionih grupa za odlazak na Evropsko prvenstvo, već i stanje u kom se nalazimo. A ono je: Duboka koma.

Kopenhagen je pokazao svu „silu i snagu“ orlova. Tih „hrabrih momaka“ u belim dresovima, koji uopšte nisu bili na utakmici sa Danskom. Glave su im odavno po beogradskim splavovima i belosvetskim plažama, a bankovni računi u mislima. Zato i šetaju po evropskim fudbalskim stadionima kada obuku dres državnog tima.

I zato, gospodo igrači, nemojte se više odazivati na pozive selektora. Ovakvi nam niste potrebni, već na narednoj utakmici, takmničarski nebitnoj, protiv Jermenije, svoje mesto ustupite „orlićima“. Ponosnim momcima do 20 godina koji ginu za Srbiju na Svetskom prvenstvu. Vi ste svoju šansu prokockali, želimo vam sve najbolje po evropskim klubovima. Nama niste potrebni...

Ne zaslužujete da odete na Evropsko prvenstvo ni kao gledaoci. Vas je briga, gubitnici, što će osam miliona stanovnika Srbije morati u Francuskoj daljinskim upravljačem da traži neku drugu selekciju za koju će navijati. Ali, biće nam i drago zbog toga jer nećemo strepeti da li ćete nam priređivati nova poniženja.
Za svoju zemlju se ne igra tako, vi ste fudbalska bruka i zato ZBOGOM!

Za njima mora da ode i selektor Radovan Ćurčić, treći i nešto manji krivac, koji je pokazao da nema autoritet i kapacitet da vodi A reprezentaciju.

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Mimo

14.06.2015 20:54

Nazalost kad Srbin sjedne na fotelju samo ga smrt moze od nje odvojiti.Madjari su sahranili svoj fudbal prije sedam dana tako da to moze uraditi i Srbija, cista srca uz fudbal sahraniti i fotelju na centru stadiona.

ODGOVORITE
Name

333

14.06.2015 21:14

Slazem se sa komentarom,ali da dodam da jos krivice ima i u medijima.Dizu te nase vedete u zvijezde.Nema medija koji nije u zadnje vrijeme dizao u nebesa Mitrovica.Njemu sinoc anonimci pokazase kako se iz polusanse daju golovi.Njemu treba 100 sansi da da gol.Jedini koji se bori i vrijedi je Matic.Ostali svi kucama.

ODGOVORITE
Name

Aleksandar

14.06.2015 21:38

Krivi su svi ,nazalost sto su Srbi.

ODGOVORITE