Коларов: Мијењају се селектори, а ми и даље не ваљамо!

Леви бек репрезентације Србије каже да је најмањи кривац са неуспех у квалификацијама селектор Ћурчић.

Фудбал 15.06.2015 | 20:00
Коларов: Мијењају се селектори, а ми и даље не ваљамо!

Александар Коларов кривицу после пораза од Данске у квалфикацијама за Европско првенство 2016. године у Француској свалио је на себе и саиграче фудбалерима, бранећи селектора Радована Ћурчића.

"Мислим да овом селектору (Радовану Ћурчићу) треба да се пружи прилика да направи добар систем, а не да прави концепте од данас за сутра. Кривица је у нама играчима, јер није могуће да променимо пет тренера и да нико од њих не ваља", рекао је Коларов новинарима после меча у Копенхагену.

Србија је у суботу увече у Копенхагену поражена од Данске са 0:2 у утакмици петог кола Групе И квалфикација за Европско првенство 2016. године у Француској.

"Прво полувреме нисмо одиграли како је требало, стално смо трчали уназад, били смо ниско постављени, док смо у другом били много бољи. Недостаје само тај гол. Они су постигли те глупе голове, а ми нисмо искористили своје шансе. Не мислим да су бољи од нас, али ми то нисмо показали ни у првој ни у другој утакмици, и ја им честитам на победи", казао је Коларов.

Репрезентација Србије после пет одиграних утакмица има само један бод и заузима претпоследње, четврто место са минималним шансама да избори пласман на континентални шампионат.

"Не верујем у теорију да можемо на првенство Европе. Мада, нису све шансе изгубљене, али треба бити реалан. Ми сада треба да победимо све три утакмице, а остали да изгубе, што није реално. Не треба да се лажемо. Било би тешко да се пласирамо на ЕП и да смо добили утакмицу, а овако...", рекао је Коларов.

Србија ће наредни меч у квалфикацијама играти 4. септембра на домаћем терену против Јерменије.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

???

15.06.2015 19:28

Можда није до селектора...

ОДГОВОРИТЕ
Name

израел

15.06.2015 20:56

Само да се зна Босна је побиједила.

ОДГОВОРИТЕ