Kolarov: Mijenjaju se selektori, a mi i dalje ne valjamo!

Levi bek reprezentacije Srbije kaže da je najmanji krivac sa neuspeh u kvalifikacijama selektor Ćurčić.

Fudbal 15.06.2015 | 20:00
Kolarov: Mijenjaju se selektori, a mi i dalje ne valjamo!

Aleksandar Kolarov krivicu posle poraza od Danske u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj svalio je na sebe i saigrače fudbalerima, braneći selektora Radovana Ćurčića.

"Mislim da ovom selektoru (Radovanu Ćurčiću) treba da se pruži prilika da napravi dobar sistem, a ne da pravi koncepte od danas za sutra. Krivica je u nama igračima, jer nije moguće da promenimo pet trenera i da niko od njih ne valja", rekao je Kolarov novinarima posle meča u Kopenhagenu.

Srbija je u subotu uveče u Kopenhagenu poražena od Danske sa 0:2 u utakmici petog kola Grupe I kvalfikacija za Evropsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

"Prvo poluvreme nismo odigrali kako je trebalo, stalno smo trčali unazad, bili smo nisko postavljeni, dok smo u drugom bili mnogo bolji. Nedostaje samo taj gol. Oni su postigli te glupe golove, a mi nismo iskoristili svoje šanse. Ne mislim da su bolji od nas, ali mi to nismo pokazali ni u prvoj ni u drugoj utakmici, i ja im čestitam na pobedi", kazao je Kolarov.

Reprezentacija Srbije posle pet odigranih utakmica ima samo jedan bod i zauzima pretposlednje, četvrto mesto sa minimalnim šansama da izbori plasman na kontinentalni šampionat.

"Ne verujem u teoriju da možemo na prvenstvo Evrope. Mada, nisu sve šanse izgubljene, ali treba biti realan. Mi sada treba da pobedimo sve tri utakmice, a ostali da izgube, što nije realno. Ne treba da se lažemo. Bilo bi teško da se plasiramo na EP i da smo dobili utakmicu, a ovako...", rekao je Kolarov.

Srbija će naredni meč u kvalfikacijama igrati 4. septembra na domaćem terenu protiv Jermenije.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

???

15.06.2015 19:28

Možda nije do selektora...

ODGOVORITE
Name

izrael

15.06.2015 20:56

Samo da se zna Bosna je pobijedila.

ODGOVORITE