СП: Србија - САД 0:0 (6:5), реакције тренера...

Селектор репрезентације Србије до 20 година Вељко Пауновић рекао је да је поносан на његов тим. Селектор САД Таб Рамос похвалио је игру и посебно селектора Србије после пораза у У20 четвртфиналу првенства света.

Фудбал 14.06.2015 | 14:20
СП: Србија - САД 0:0 (6:5), реакције тренера...

Србија је у недељу ујутро после бољег извођења пенала победила селекцију САД и пласирала се у полуфинале Светског првенства на Новом Зеланду.

„Поносан сам на свој тим који је био добар у свим аспектима игре. Играли смо против веома доброг ривала, обе екипе су биле веома добро припремљене, мислим да је утакмица била изједначена. На крају смо имали срећу на пеналима. Морам и да захвалим свим људима, свим навијачима Србије који су дошли да нас подрже. Било је сјајно видети их на стадиону, мислим да су нам много помогли", рекао је Пауновић после меча.

Србија у полуфиналу иде на селекцију Малија, са којом је већ одиграла меч у групној фази.

„Играли смо већ против њих у групи и знамо да су веома, веома добар тим. Победили смо са 2:0, али меч је био изједначен. Спремићемо се за ту утакмицу најбоље што можемо и поштоваћемо противника. За њих је сигурно велика ствар победа против Немачке“, додао је српски селектор.

Рамос је додао да је утакмица била изједначена и да нема шта да замери његовим изабраницима јер су играли против одличне екипе.

„Била је ово веома борбена утакмица. Знали смо да је Србија тактички тим, да су веома стрпљиви, али мислим да смо им добро парирали. Били смо спремни на њихов план игре и имали смо неколико шанси за тријумф. Задовољан сам наступом, узимајући у обзир да смо имали скраћен тим. Момци су се борили, држали су се плана и наш ривал је имао мало прилика. Али, Србија очигледно има веома доброг тренера и играју веома добро. Имају шансу да освоје титулу, као уосталом и све екипе које су остале. Што се тиче пенала, мислим да је важно запамтити да старији играчи увек промашују. Да, неки су промашили, али то се дешава. Срећан сам са мојим играчима, знам да су показали храброст“, рекао је Рамос.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Цар

14.06.2015 12:25

Живела Србија!!!

ОДГОВОРИТЕ