Копа Америка: Уруси добили Јамајку, Гаучоси само реми с Парагвајем!

Фудбалери Уругваја победили су Јамајку минималним резултатом у првом мечу на Копа Америка. Фудбалери Аргентине одиграли су нерешно 2:2 против репрезентације Парагваја на старту Б групе на Копа Америка.

Фудбал 14.06.2015 | 13:20
Копа Америка: Уруси добили Јамајку, Гаучоси само реми с Парагвајем!

Победу својој екипи донео је Кристијан Родригес у 52. минуту.

После слободног ударца који је изведен из скраћеног корнера Хименес је високо скочио и лопту спустио главом, до ње је најбрже стигао Родригес и затресао мрежу Јамајке. Две екипе одиграле су изједначен меч, а Уругвај је искористио један од два ударца у оквир гола како би уписао сва три бода.

У наредном колу Уругвај ће се састати са Аргентином, а Јамајка са Парагвајем.

Подсетимо, Единсон Кавани је пред овај меч направио је лапсус говорећи о селекцији Јамајке као о афричкој репрезентацији, али се врло брзо извинио Јамајчанима.

"Биће тешко, као и против сваке афричке репрезентације", казао је Кавани, али се потом извинио преко друштвене мреже Твитер.

Након што је Уругвај добио Јамајку са минималних 1:0, други фаворит је испустио тријумф у последњем минуту.

Повели су "гаучоси" преко Серхија Агуера у 29. минуту након велике грешке у одбрани Парагваја, да би Меси из пенала седам минута касније повисио на 2:0.

Заостатак је преполовио искусни Нелсон Валдез сјајним шутем са дистанце, а за поделу плена побринуо се Бариос у самој завршници утакмице прецизним ударцем у доњи леви угао.

Коментари / 0

Оставите коментар