У Требињу се окупили бајкери из цијеле Европе

Овог викенда Требиње је у знаку мотора и Рокен-рола. Мото клуб ТНТ организовао је 16. по реду моторијаду, на којој се окупили више од 1.000 бајкера из цијеле Европе.

Република Српска 13.06.2015 | 21:40
У Требињу се окупили бајкери из цијеле Европе

Требињски мото клуб „ТНТ“ већ 16 година организатор је моторијаде, а „љуте машине“ из региона и Европе окупирале су град на Требишњици.

„До сада све иде узлазном путањом, сваке године све је више посјетилица. Премашили сму ту фамозну цифру од 1.000. Дефинитивно носимо епитет међународног мото-скупа“, каже Раде Јелић из Мото клуба „ТНТ“, Требиње.

Љубитељи двоточакаша кажу да ко једном дође у Требиње то за њега постаје незаобилзана дестинација када су у питању овакви скупови.

Оно што треба истаћи је да сваке године мотористи показују да се ради о људима великог срца, а тако је и овај пут. Миодраг Трифковић из Београда прошле године доживио је повреду приликом пада са мотора, а због љубазног особља у Болници Требиње и техничара Ранка Џедовића одлучио је да ове године у Требиње дође са донацијом у виду штака и ходалица.

„Овде се осећам као код куће, а много су ми овдје учинили. Нога ми је била поломљена тако да ми је Ранко то санирао и то исто вече сам отпутовао за Београд“, присјећа се Трифковић.

Треба додати да је мото –скуп далеко најпосјећенији догађај у Требињу, а хотели, мотели и приватни смјештај попуњен су већ од четвртка.

(БН ТВ)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

херцеговина

13.06.2015 21:12

Свака цаст за ТБ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТБ

14.06.2015 09:03

Па није Требиње касаба Сарајевска да пребијају бајкере.

Name

Ис

14.06.2015 11:01

Брацо из Србије овде сте добродосли! У српском Требињу вас нико неце дирати због грба Србије.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ДАВОР

14.06.2015 17:05

ТРЕБИЊЕ ХВАЛА НА ЛИЈЕПОМ ДРУжЕЊУ!!!

ОДГОВОРИТЕ