U Trebinju se okupili bajkeri iz cijele Evrope

Ovog vikenda Trebinje je u znaku motora i Roken-rola. Moto klub TNT organizovao je 16. po redu motorijadu, na kojoj se okupili više od 1.000 bajkera iz cijele Evrope.

Republika Srpska 13.06.2015 | 21:40
U Trebinju se okupili bajkeri iz cijele Evrope

Trebinjski moto klub „TNT“ već 16 godina organizator je motorijade, a „ljute mašine“ iz regiona i Evrope okupirale su grad na Trebišnjici.

„Do sada sve ide uzlaznom putanjom, svake godine sve je više posjetilica. Premašili smu tu famoznu cifru od 1.000. Definitivno nosimo epitet međunarodnog moto-skupa“, kaže Rade Jelić iz Moto kluba „TNT“, Trebinje.

Ljubitelji dvotočakaša kažu da ko jednom dođe u Trebinje to za njega postaje nezaobilzana destinacija kada su u pitanju ovakvi skupovi.

Ono što treba istaći je da svake godine motoristi pokazuju da se radi o ljudima velikog srca, a tako je i ovaj put. Miodrag Trifković iz Beograda prošle godine doživio je povredu prilikom pada sa motora, a zbog ljubaznog osoblja u Bolnici Trebinje i tehničara Ranka Džedovića odlučio je da ove godine u Trebinje dođe sa donacijom u vidu štaka i hodalica.

„Ovde se osećam kao kod kuće, a mnogo su mi ovdje učinili. Noga mi je bila polomljena tako da mi je Ranko to sanirao i to isto veče sam otputovao za Beograd“, prisjeća se Trifković.

Treba dodati da je moto –skup daleko najposjećeniji događaj u Trebinju, a hoteli, moteli i privatni smještaj popunjen su već od četvrtka.

(BN TV)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

hercegovina

13.06.2015 21:12

Svaka cast za TB.

ODGOVORITE
Name

TB

14.06.2015 09:03

Pa nije Trebinje kasaba Sarajevska da prebijaju bajkere.

Name

Is

14.06.2015 11:01

Braco iz Srbije ovde ste dobrodosli! U srpskom Trebinju vas niko nece dirati zbog grba Srbije.

ODGOVORITE
Name

DAVOR

14.06.2015 17:05

TREBINJE HVALA NA LIJEPOM DRUžENJU!!!

ODGOVORITE