Партизаново дијете, Немања Радоњић, појачао Звезду!

Остало је само да црвено-бели склопе договор са Ромом, пошто суперталентовани крилни везиста има важећи уговор са Вучицом.

Фудбал 14.06.2015 | 12:40
Партизаново дијете, Немања Радоњић, појачао Звезду!

Ни Милан Родић, ни Раде Крунић, прво појачање Црвене звезде у летњем прелазном року требало би да буде Немања Радоњић, сазнаје МОЗЗАРТ Спорт.

Генерални директор српског вицешампиона је уочи првог тренинга Грофа Божовића отворено рекао да су први пикови црвено-белих у овом прелазном року Срнић, Иванић, и Мијат Гаћиновић. Међутим, Терзић је у том тренутку дао леви мигавац, а скренуо десно, пошто је заједно са својим најближим сарадницима претходних дана кренуо у офанзиву на Немању Радоњића.

Талентовани крилни фудбалер обавио је разговор са челницима Црвене звезде и ако све буде у реду он ће са остатком тима кренути на базични део припрема у Терме Чатеж 16.јуна. Остало је да црвено – бели направе договор са Ромом, пошто је Радоњић под уговором са италијанским великаном.

Бивши ђак Партизанове школе дуго важи за једног од најталентованијих играча Србије. Још у кадетским данима причало се да је предодређен да у експресном року постане члан некод од највећих европских клубова. Међутим, након што је отишао из Партизана Радоњић није успео да се избори за место под сунцем у иностранству.

Играо је за Академију Хаџи, а последњих шест месеци провео је на позајмици у Емполију. Иако је био члан Партизана Радоњић никада није крио да навија за Црвену звезду. Био је редован на европским утакмицама црвено-белих, а такође био је присутан на прослави шампионске титуле прошле године. Многи фудбалски стручњаци сматрају да Радоњић до сада није успео да искаже сав потенцијал због проблематичног понашања и склоности ка ноћном животу.

Међутим, у Црвеној звезди ће моћи да рехабилитује играчку каријеру. Он је стандардни члан репрезентације Србије до 19 година. Имао је запажену улогу на недавном квалификационом турниру у Холандији, и можда наговестио да би могао да буде онај стари Радоњић из кадетских дана када је вадио душу на памук директним чуварима.

Коментари / 0

Оставите коментар