Partizanovo dijete, Nemanja Radonjić, pojačao Zvezdu!

Ostalo je samo da crveno-beli sklope dogovor sa Romom, pošto supertalentovani krilni vezista ima važeći ugovor sa Vučicom.

Fudbal 14.06.2015 | 12:40
Partizanovo dijete, Nemanja Radonjić, pojačao Zvezdu!

Ni Milan Rodić, ni Rade Krunić, prvo pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku trebalo bi da bude Nemanja Radonjić, saznaje MOZZART Sport.

Generalni direktor srpskog vicešampiona je uoči prvog treninga Grofa Božovića otvoreno rekao da su prvi pikovi crveno-belih u ovom prelaznom roku Srnić, Ivanić, i Mijat Gaćinović. Međutim, Terzić je u tom trenutku dao levi migavac, a skrenuo desno, pošto je zajedno sa svojim najbližim saradnicima prethodnih dana krenuo u ofanzivu na Nemanju Radonjića.

Talentovani krilni fudbaler obavio je razgovor sa čelnicima Crvene zvezde i ako sve bude u redu on će sa ostatkom tima krenuti na bazični deo priprema u Terme Čatež 16.juna. Ostalo je da crveno – beli naprave dogovor sa Romom, pošto je Radonjić pod ugovorom sa italijanskim velikanom.

Bivši đak Partizanove škole dugo važi za jednog od najtalentovanijih igrača Srbije. Još u kadetskim danima pričalo se da je predodređen da u ekspresnom roku postane član nekod od najvećih evropskih klubova. Međutim, nakon što je otišao iz Partizana Radonjić nije uspeo da se izbori za mesto pod suncem u inostranstvu.

Igrao je za Akademiju Hadži, a poslednjih šest meseci proveo je na pozajmici u Empoliju. Iako je bio član Partizana Radonjić nikada nije krio da navija za Crvenu zvezdu. Bio je redovan na evropskim utakmicama crveno-belih, a takođe bio je prisutan na proslavi šampionske titule prošle godine. Mnogi fudbalski stručnjaci smatraju da Radonjić do sada nije uspeo da iskaže sav potencijal zbog problematičnog ponašanja i sklonosti ka noćnom životu.

Međutim, u Crvenoj zvezdi će moći da rehabilituje igračku karijeru. On je standardni član reprezentacije Srbije do 19 godina. Imao je zapaženu ulogu na nedavnom kvalifikacionom turniru u Holandiji, i možda nagovestio da bi mogao da bude onaj stari Radonjić iz kadetskih dana kada je vadio dušu na pamuk direktnim čuvarima.

Komentari / 0

Ostavite komentar