Танте за танте...Џеко за Љајића!

Рома загризла за Џека, Љајић иде у супротном смеру? Вучица баш жели нападача Манчестер Ситија у својим редовима.

Фудбал 14.06.2015 | 16:20
Танте за танте...Џеко за Љајића!

Иако је још пре две седмице у Италији одјекнула вест да Рома хоће да доведе Едина Џека, читава прича се на Апенинима поново актуелизовала, али овога пута са новим детаљима. Како преноси Скај Италија, вицешампион Серије А је спреман да, поред новца, у трансфер репрезентативца Босне и Херцеговине укључи Адема Љајића.

Рома има велике циљеве за наредну сезону, у којој ће други пут заредом играти у Лиги шампиона. Ипак, у жељи да поправе резултат из прошле године, када су као трећепласирани у групи прешли у Лигу Европе, спортски директор Роме Валтер Сабатини се намерачио да доведе Џека.

Сабатинијева жеља да га у следећој сезони гледа у црвеном дресу је очигледно снажна, па се већ дуже време помиње веза Миралема Пјанића у довођењу играча Манчестер ситија. Везиста Роме и Џеков саиграч из репрезентације је већ разговарао са њим о могућем преласку у Рим, а како се наводи, нападач је Пјанићу рекао да му је Рома један од омиљених клубова.

Ипак, као део трансфера се од скора помиње и Адем Љајић. Српски репрезентативац би могао да оде у супротном правцу уколико се обистине наводи италијаснких медија. Евентуални прелазак Србина на Етихад би финансијски олакшао довођење Џека, с обзиром на то да је Сарајлија уговором везан за Манчестер Сити до лета 2018. године.

Коментари / 0

Оставите коментар