Tante za tante...Džeko za Ljajića!

Roma zagrizla za Džeka, Ljajić ide u suprotnom smeru? Vučica baš želi napadača Mančester Sitija u svojim redovima.

Fudbal 14.06.2015 | 16:20
Tante za tante...Džeko za Ljajića!

Iako je još pre dve sedmice u Italiji odjeknula vest da Roma hoće da dovede Edina Džeka, čitava priča se na Apeninima ponovo aktuelizovala, ali ovoga puta sa novim detaljima. Kako prenosi Skaj Italija, vicešampion Serije A je spreman da, pored novca, u transfer reprezentativca Bosne i Hercegovine uključi Adema Ljajića.

Roma ima velike ciljeve za narednu sezonu, u kojoj će drugi put zaredom igrati u Ligi šampiona. Ipak, u želji da poprave rezultat iz prošle godine, kada su kao trećeplasirani u grupi prešli u Ligu Evrope, sportski direktor Rome Valter Sabatini se nameračio da dovede Džeka.

Sabatinijeva želja da ga u sledećoj sezoni gleda u crvenom dresu je očigledno snažna, pa se već duže vreme pominje veza Miralema Pjanića u dovođenju igrača Mančester sitija. Vezista Rome i Džekov saigrač iz reprezentacije je već razgovarao sa njim o mogućem prelasku u Rim, a kako se navodi, napadač je Pjaniću rekao da mu je Roma jedan od omiljenih klubova.

Ipak, kao deo transfera se od skora pominje i Adem Ljajić. Srpski reprezentativac bi mogao da ode u suprotnom pravcu ukoliko se obistine navodi italijasnkih medija. Eventualni prelazak Srbina na Etihad bi finansijski olakšao dovođenje Džeka, s obzirom na to da je Sarajlija ugovorom vezan za Mančester Siti do leta 2018. godine.

Komentari / 0

Ostavite komentar