СДС: Хитно зуставити поскупљења струје

ГО СДС скреће пажњу грађанима Републике Српске на рушилачки карактер политике владајуће коалиције на челу са СНСД- Милорад Додик која сваки дан вуче Српску у све дубљу кризу. Због своје неспособности, власт која је скупштинску већину добила срамном куповином гласова у НСРС, рјешење проблема у Републици Српској види искључиво кроз нова задуживања и захватања из џепова ионако осиромашених грађана.

Република Српска 13.06.2015 | 15:57
СДС: Хитно зуставити поскупљења струје

Од актуелне власти захтијевамо да одмах поништи одлуку о повећању цијене струје, а да рјешење тражи у рационализацији пословања Електропривреде и заустављања више-милионске крађе која се дешава у том јавном систему који владајућа странка користи као свој приватни ресурс.

Нова влада РС која би била формирана без СНСД-Милорад Додик је једина шанса да избјегнемо дужничко ропство наше дјеце која треба да враћају кредите које је актуелна власт ставила у своје џепове и потрошила на куповање избора. Зато позивамо све политичке факторе који желе да омогуће будућим генерацијама достојанствен живот у РС, да се придруже обарању актуелне скупштинске већине и на тај начин покажу свој патриотизам. Подједнаку одговорност за овакво тешко стање у РС сносе и све странке које одржавају ову скупштинску већину, а којима је једини циљ да покупе мрвице које остану иза пљачкашког похода СНСД-а.

ГО СДС најоштрије осуђује уређивачку политику Јавног сервиса РТРС која је Јавни сервис претворила у фабрику лажи пропагандног тима СНСД-а на челу са бившим шефом кабинета Предсједника РС, а све под будним оком његовог савјетника за медије. Страховлада и гебелсовска пропаганда је данашњи начин рада РТРС-а и то ће остати најсрамотнији дио историје Јавног сервиса РС који је дао велики допринос стварању Републике Српске.

ГО СДС је забринут стањем у Електропривреди РС. Умјесто да буде главни мотор развоја, њу експлоатише владајућа структура као да се ради о приватном ресурсу. Електропривреда мора доживјети темељну трансформацију и реформу како би радила у функцији грађана чије је власништво, а не у функцији једне политичке странке.

Позивамо истражне органе да спријече пљачкање јавног добра Електропривреде РС које се одвија под патронатом и контролом тзв. ''енергетског'' лобија СНСД-а.

Коментари / 14

Оставите коментар
Name

Србин

13.06.2015 14:08

Па смјењујте их и гоните у затвор!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Игор

13.06.2015 14:44

Неце ици без куке и мотике ...

Name

xxx

13.06.2015 15:49

Мислим да неће бити довољно мјеста у затвору...толико је ова власт огрезла у криминалу да це бити тешко наћи мјесто...требало би одмах кренути са резервацијом мјеста у КПД Зеница...видите,ови што лајкују негативно,сигурно размишљају о таквом смјештају

Name

Бл

13.06.2015 14:13

САМО УЗМИТЕ И ВИДИТЕ КОЛИКО МАЛЕ РАЦУНЕ ЗА СТРУЈУ ПЛАЦАЈУ ТРЗНИ ЦЕНТРИ ТЈ МОЗДА 10 % ОД СТВАРНЕ ПОТРОСЊЕ А ОСТАЛО ИДЕ У ДЗЕП СЕФОВА ИЗ ЕЛ И ПОЛИТИЦАРА КОЈИ СУ ИМ ДАЛИ ТО МЈЕСТО ПА ДОКЛЕ ОВО ОВАКО СВЕ КЛЕТИ КРИМИНАЛ

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxл

13.06.2015 14:29

Ако допустимо да струја поскупи онда смо стварно ... Дакле на улицу и ријешити то за један дан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симе

13.06.2015 14:43

ПОЦНИТЕ ДА РАДИТЕ НА СПРЕЦАВАЊУ УНИСТЕЊА ОВОГ НАРОДА ....

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПОСАВАЦ

13.06.2015 15:02

СНСД НАЦИЈА И ОВО ПОСКУПЉЕЊЕ МОЗЕ ПЛАТИТИ БЕЗ ПРОБЛЕМА.ТАТЕ МАМЕ СИНОВИ И КЦЕРИ РАДЕ ,НОРМАЛНО, ЗНА СЕ У КОЈИМ ФИРМАМА.ЗАР ИМА ЈОС НАРОДА У Р.С. ОСИМ ЊИХ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ГАСТАРБАЈТЕР

13.06.2015 15:51

ПИТАМ СЕ КО ЈЕ ТАЈ КОЈИ МОЖЕ ЗАУСТАВИТИ "КОЛА КОЈА ВЕЛИКОМ БРЗИНОМ НЕКОНТРОЛИСАНО ЈУРЕ НИЗ БРДО" И ОДГОВАРАМ, САМО ДОБАР КАМЕН ИЛИ ВЕЋА СТИЈЕНА... АЛИ КОЛА ЋЕ СЕ РАЗБИТИ... ТО НАС ДЕФИНИТИВНО ОЧЕКУЈЕ... ЗАТО МОЛИМ ЦИЈЕЛУ ОПОЗИЦИЈУ ДА СЕ ПРОБУДИ И КОНАЧНО КРЕНЕ У АКЦИЈУ - ПОЧНИТЕ ДА КОЧИТЕ... ПРЕСТАНИТЕ САМО ПРИЧАТИ, ВИ СЕ БАВИТЕ ПОЛИТИКОМ А НЕ ЈА, ЈА САМ САМО ОБИЧНИ ГАСТАРБАЈТЕР !!! ... И МЕНЕ НЕ ПЛАЋАЈУ ДА СЕ БАВИМ ПОЛИТИКОМ...УРАДИТЕ ВЕЋ ЈЕДНОМ НЕШТО - БИЛО СТА СТО ЋЕ ИМАТИ ЕФЕКТА ДА СЕ СМАЊИ БРЗИНА ПРОПАДАЊА НАРОДА И РЕПУБЛИКЕ...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ста се цека

13.06.2015 16:14

Имате вецину...Мицо Мициц премијер....заустављајте то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

момир, градишка

13.06.2015 16:27

ДОСАДИЛА МИ ЈЕ ПОЗИЦИЈА, А ОВИ ИЗ ОПОЗИЦИЈЕ САМО БАЉЕЗГАЈУ, ЈАДАН ЈЕ ОВАЈ НАРОД СА ЈЕДНИМ, А И СА ДРУГИМ, НИ СА ЈЕДНИМ НЕМА НАПРЕТКА НИТИ БАРЕМ НЕКАКВЕ БУДУЋНОСТИ НА ОВИМ ПОДРУЧЈИМА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Супер хик

13.06.2015 17:25

Дабогда струја била 100 КМ по киловату.Треба нама све узет, какви смо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Редован платиша

13.06.2015 18:20

Редовно плаћам рачуне ЗП Електрокрајина. Уз редован рачун на истом стоји ставка НАКНАДА по том истом рачуну која угл. износи 0ко 0,80 КМ и увијек је различита зависно 0д висине рачуна. Може ли неко да објасни шта предтставља та додатна накнада поред тога што још додатно плаћамо накнаду за обновљиве изворе елек. енергије? Пола марке, по пола марке од нас свију скупи се. Легална пљачка народа?

ОДГОВОРИТЕ
Name

калновцнин

13.06.2015 18:43

Ваља покрити троскове планиране центрле у Калиновику. 25 милиона потросено а центрле нема па нема. Позивам бн телевизију да ипита концесију ХЕ Улог код Калиновика .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Струја

13.06.2015 19:59

Народе, да ли знате да сваки запослени у Електрокрајини има годисњи бонус за потросњу струје. Они који тек поцну 600-700 КМ, а они с дузим стазом и висим позицијама мало висе! А ради се о акционарском друству у којему акционари не знају да им управа на овај нацин умањује добит! Ето, јос један разлог за поскупљење!

ОДГОВОРИТЕ