Шта су поручили Ристић и Јовић ''класићима'' са којима нису?!

Омладинска фудбалска репрезентација Србије у недељу од 6.30 играће меч четвртфинала Мундијалита против САД, а међу најватренијим навијачима "орлића" биће Лука Јовић и Михаило Ристић.

Фудбал 13.06.2015 | 22:45
Шта су поручили Ристић и Јовић ''класићима'' са којима нису?!

Селектор Вељко Пауновић био би на још слађим мукама да су ови фудбалери Црвене звезде могли да се прикључе екипи, а момци из редова црвено-белих верују у успех.

"Боља смо екипа од њих, види се то, реално имамо један од два најјача састава на такмичењу, биће тешко само ако добијемо Немачку у полуфиналу, али показали смо и на Европском првенству да можемо да играмо против њих, да нису непобедиви, када су нам дали гол за изједначење у 90. минуту", рекао је Јовић за "Блицспорт".

Да ривалство не руши другарство, показује и његов однос са цимером Иваном Шапоњићем, нападачем Партизана и јунаком победе над Мађарима у осмини финала.

"Њему бих поручио да реши Американце, да се не зеза, и да не долази без три гола у Београд", рекао је кроз смех Јовић.

Ристић је подсетио да су његови саиграчи већ победили САД 24. маја у јединој провери пред почетак шампионата, са 1:0 голом Милоша Вељковића.

"Американце смо већ тукли пре две-три недеље, не могу рећи да пролазимо лагано, али на 'мишиће', физички смо доминантни колико сам стигао да видим. А Немци, ред би био да им вратимо за оних 2:2 на ЕП. Не знам са каквом су репрезентацијом дошли, али потрефила им се лака група, надам се да ћемо им вратити", верује Ристић у изабранике Вељка Пауновића.

Ристић: Тимски дух никад јачи

- Устајем свако јутро рано, криво ми је само због прве утакмице, били смо бољи, нисмо заслужили пораз. Рајко је сјајно бранио, Мали смо уништили, Мексико смо на време начели, веровао сам и у пролаз против Мађара. Једноставно, здрава је атмосфера, тимски дух је на светском нивоу. Верујем и у полуфинале, па да вратимо Немцима.

Коментари / 0

Оставите коментар