Šta su poručili Ristić i Jović ''klasićima'' sa kojima nisu?!

Omladinska fudbalska reprezentacija Srbije u nedelju od 6.30 igraće meč četvrtfinala Mundijalita protiv SAD, a među najvatrenijim navijačima "orlića" biće Luka Jović i Mihailo Ristić.

Fudbal 13.06.2015 | 22:45
Šta su poručili Ristić i Jović ''klasićima'' sa kojima nisu?!

Selektor Veljko Paunović bio bi na još slađim mukama da su ovi fudbaleri Crvene zvezde mogli da se priključe ekipi, a momci iz redova crveno-belih veruju u uspeh.

"Bolja smo ekipa od njih, vidi se to, realno imamo jedan od dva najjača sastava na takmičenju, biće teško samo ako dobijemo Nemačku u polufinalu, ali pokazali smo i na Evropskom prvenstvu da možemo da igramo protiv njih, da nisu nepobedivi, kada su nam dali gol za izjednačenje u 90. minutu", rekao je Jović za "Blicsport".

Da rivalstvo ne ruši drugarstvo, pokazuje i njegov odnos sa cimerom Ivanom Šaponjićem, napadačem Partizana i junakom pobede nad Mađarima u osmini finala.

"Njemu bih poručio da reši Amerikance, da se ne zeza, i da ne dolazi bez tri gola u Beograd", rekao je kroz smeh Jović.

Ristić je podsetio da su njegovi saigrači već pobedili SAD 24. maja u jedinoj proveri pred početak šampionata, sa 1:0 golom Miloša Veljkovića.

"Amerikance smo već tukli pre dve-tri nedelje, ne mogu reći da prolazimo lagano, ali na 'mišiće', fizički smo dominantni koliko sam stigao da vidim. A Nemci, red bi bio da im vratimo za onih 2:2 na EP. Ne znam sa kakvom su reprezentacijom došli, ali potrefila im se laka grupa, nadam se da ćemo im vratiti", veruje Ristić u izabranike Veljka Paunovića.

Ristić: Timski duh nikad jači

- Ustajem svako jutro rano, krivo mi je samo zbog prve utakmice, bili smo bolji, nismo zaslužili poraz. Rajko je sjajno branio, Mali smo uništili, Meksiko smo na vreme načeli, verovao sam i u prolaz protiv Mađara. Jednostavno, zdrava je atmosfera, timski duh je na svetskom nivou. Verujem i u polufinale, pa da vratimo Nemcima.

Komentari / 0

Ostavite komentar