Партизан појачавају рођена браћа из Реала и Барсе?!

Појачања на тацни: Крило Барселоне и нападач Реала који је дао 30 голова понуђени Партизану! Браћа Бабунски се, наводно, сложила са идејом да каријере наставе у Хумској 1.

Фудбал 14.06.2015 | 18:20
Партизан појачавају рођена браћа из Реала и Барсе?!

До сада из Напретка и Новог Пазара, а од сада из Реал Мадрида и Барселоне! После двојице новајлија са српског тржишта, Николе Трујића и Марка Јевтовића, Партизан има шансу (додуше, питање је колико реалну) да ангажује тандем фудбалера из најпозантијих клубова Шпаније. Црно-белима су понуђена браћа Дориан и Давид Бабунски, који пут ка великој сцени крче кроз млађе кетагорије краљевског и каталонског клуба.

Према информацијама Спортског журнала, они су, посредством менаџера, запали за око једном од тројице потпредседника српског првака (лист не открива да ли је реч о Милораду Вучелићу, Војиславу Недићу или Љубиши Тумбаковићу) и пренели став да би радо, ако се коцкице сложе, овог лета могли да се преселе у Хумску. Реч је о наследницима Бобана Бабуског, некадашњег репрезентативца Југославије и Македоније, као и селектора младе репрезентације те државе.

Давид Бабунски је рођен 1. марта 1994. године и у Хумској 1 га виде као потенцијалног наследника Андрије Живковића на месту крилног везисте, мада се чини да је ту позицију попунио Бразилац Маркињос. Реч је о талентованом везисти који је прошао све млађе селекције Македоније, а од 2006. је члан чувене Барселонине школе Ла Масија. Никад није добио шансу у првом тиму, прошле сезоне одиграо је 16 утакмица за Б екипу каталонског гиганта у Сегунди, а повољна околност за црно-беле је чињеница да му 30. јуна истиче уговор, те би на Топчидерско брдо стигао без обештећења.

Ситуација са његовим братом Дорианом (26. август 1996) је нешто другачија, он је тек прошлог лета оверио сарадњу са Реалом и одмах показао какав је талентат, јер је минуле сезоне за млади тим Мадриђана дао чак 30 голова. Кажу да би и он у Србију...

Иначе, Спортски журнал пише и да Партизан још није одустао од намере да приволи португалског штопера Гонзала Брандаоа да дође у Београд. Исход преговора са фудбалером Беланенсеса очекује се брзо, јер фудбалери Партизана у понедељак почињу припреме за наредну сезону, а 17. јуна селе се на Тару.

Коментари / 0

Оставите коментар