Штутгарт: Троицки у 1/2-финалу! Може ли до финала и Надала?!

Виктор Троицки пласирао се у полуфинале турнира у Штутгарта пошто је за сат и 11 минута елиминисао немачког тенисера Сема Грота са 7:6(3), 6:1.

Тенис 12.06.2015 | 20:15
Штутгарт: Троицки у 1/2-финалу! Може ли до финала и Надала?!

Дошла је сезона на трави, што свакако прија Виктору који се доста ослања на сервис и воли брже подлоге, па је сада успео да дође до полуфинала Штутгарта тако што није претрпео брејк, док је немачком представницу два пута одузео сервис у другом сету.

Оба тенисера су имала по две прилике да направе брејк у првој деоници, али се то није десило, тако да се приступило тај-брејку где је Троицки направио два мини брејка у низу и тако створио сасвим довољну предност да приведе сет крају.

То је било све од отпора Грота који је у веома кратком временском периоду био у минусу од три гема (3:0), а онда је до краја друге деонице освојио само један гем, па је Виктор могао да прослави нови успех.

Материјала за још бољи пласман на турниру свакако има, а наредни противник Виктору биће победник дуела Марина Чилића и Мише Зверева, док би у финалу могао да се састане са Рафаелом Надалом који игра против Гаела Монфиса.

Коментари / 0

Оставите коментар