Štutgart: Troicki u 1/2-finalu! Može li do finala i Nadala?!

Viktor Troicki plasirao se u polufinale turnira u Štutgarta pošto je za sat i 11 minuta eliminisao nemačkog tenisera Sema Grota sa 7:6(3), 6:1.

Tenis 12.06.2015 | 20:15
Štutgart: Troicki u 1/2-finalu! Može li do finala i Nadala?!

Došla je sezona na travi, što svakako prija Viktoru koji se dosta oslanja na servis i voli brže podloge, pa je sada uspeo da dođe do polufinala Štutgarta tako što nije pretrpeo brejk, dok je nemačkom predstavnicu dva puta oduzeo servis u drugom setu.

Oba tenisera su imala po dve prilike da naprave brejk u prvoj deonici, ali se to nije desilo, tako da se pristupilo taj-brejku gde je Troicki napravio dva mini brejka u nizu i tako stvorio sasvim dovoljnu prednost da privede set kraju.

To je bilo sve od otpora Grota koji je u veoma kratkom vremenskom periodu bio u minusu od tri gema (3:0), a onda je do kraja druge deonice osvojio samo jedan gem, pa je Viktor mogao da proslavi novi uspeh.

Materijala za još bolji plasman na turniru svakako ima, a naredni protivnik Viktoru biće pobednik duela Marina Čilića i Miše Zvereva, dok bi u finalu mogao da se sastane sa Rafaelom Nadalom koji igra protiv Gaela Monfisa.

Komentari / 0

Ostavite komentar