Тевез се дефинитивно враћа у Боку!

Јер Карлос ВОЛИ Боку, не жели милионе у Торину, Мадриду, Паризу...!!! Нису вредела силна убеђивања и понуде, Апаче је одлучио да се врати у свој клуб.

Фудбал 13.06.2015 | 11:45
Тевез се дефинитивно враћа у Боку!

Редак пример љубави и оданости према клубу. То што Карлос Тевез осећа према Боки Јуниорс очигледно не може да се измери никаквим новцем. Како другачије објаснити трвдоглаву жељу сјајног нападача да напусти Јувентус где је једна од првих звезда, да се оглуши на позив земља Симеонеа из Атлетика или да одбије 12.000.000 евра по сезони од Пари Сен Жерман... Зов Боке је ндајачао све.

Према последњим информацијама из Аргентине, Карлос Тевез и руководство Боке Јуниорс су постигли коначан споразум и популарни Апаче ће у наредне две сезоне играти за гиганта са Бомбоњере у којем је и направио фудбалско име када је као тинејџер залудео фудбалску планету. Требало би да се екипи прикључи после Копа Америка.

Покушавао је Јувентус да убеди Карлитоса, али није успео. Иако има још годину дана уговора са Старом дамом, Тевез не жели да остане и једино што га занима је да што пре обуче дрес Боке. Остаје још да аргентински клуб постигне споразум са Јувентусом с обзиром да нападач има још годину дана уговора. Ипак, Јуве ће изаћи у сусрет сјајном голгетеру и обештећење неће бити веће од 5.000.000 евра што је прихватљиво за Боку. Тевезов менаџер Адријан Руоко преговара са Италијанима о условима трансфера.

Тевез је имао и позив земљака Дијега Симеонеа из Атлетика. Звао га је и ПСЖ који му је нудио невероватних 12.000.000 евра по сезони, али ништа није упалило.

Карлос воли Боку! И враћа се у Боку!

Коментари / 0

Оставите коментар