Tevez se definitivno vraća u Boku!

Jer Karlos VOLI Boku, ne želi milione u Torinu, Madridu, Parizu...!!! Nisu vredela silna ubeđivanja i ponude, Apače je odlučio da se vrati u svoj klub.

Fudbal 13.06.2015 | 11:45
Tevez se definitivno vraća u Boku!

Redak primer ljubavi i odanosti prema klubu. To što Karlos Tevez oseća prema Boki Juniors očigledno ne može da se izmeri nikakvim novcem. Kako drugačije objasniti trvdoglavu želju sjajnog napadača da napusti Juventus gde je jedna od prvih zvezda, da se ogluši na poziv zemlja Simeonea iz Atletika ili da odbije 12.000.000 evra po sezoni od Pari Sen Žerman... Zov Boke je ndajačao sve.

Prema poslednjim informacijama iz Argentine, Karlos Tevez i rukovodstvo Boke Juniors su postigli konačan sporazum i popularni Apače će u naredne dve sezone igrati za giganta sa Bombonjere u kojem je i napravio fudbalsko ime kada je kao tinejdžer zaludeo fudbalsku planetu. Trebalo bi da se ekipi priključi posle Kopa Amerika.

Pokušavao je Juventus da ubedi Karlitosa, ali nije uspeo. Iako ima još godinu dana ugovora sa Starom damom, Tevez ne želi da ostane i jedino što ga zanima je da što pre obuče dres Boke. Ostaje još da argentinski klub postigne sporazum sa Juventusom s obzirom da napadač ima još godinu dana ugovora. Ipak, Juve će izaći u susret sjajnom golgeteru i obeštećenje neće biti veće od 5.000.000 evra što je prihvatljivo za Boku. Tevezov menadžer Adrijan Ruoko pregovara sa Italijanima o uslovima transfera.

Tevez je imao i poziv zemljaka Dijega Simeonea iz Atletika. Zvao ga je i PSŽ koji mu je nudio neverovatnih 12.000.000 evra po sezoni, ali ništa nije upalilo.

Karlos voli Boku! I vraća se u Boku!

Komentari / 0

Ostavite komentar