Није шала: Француски Партизан сања дуел са београдским црно-белима!

Тим из Шилтигајма настао је по узору на "колеге" из Хумске. И за сада му одлично иде!

Фудбал 13.06.2015 | 11:15
Није шала: Француски Партизан сања дуел са београдским црно-белима!

Београдски Партизана нада се пласману у групну фазу Лиге шампиона, али за млађег брата из Француске црно-бели су одувек били међу највећима на планети. Стога у Партизану из Шилтигајма из француске регије Алзас сањају баш о пријатељском сусрету са имењацима из Хумске.

А како су кренули можда им се сан и оствари?

Француска верзија црно-белих је наиме почела да ниже прве успехе. У осмој лиги Француске освојено је прво место са 51 освојеним бодом. У футсалу су у Партизану још успешнији. Кажу нам да су ову сезону играли на "највишем регионалном нивоу" и да су и ту били без премца.

Елита је наравно много далеко. Али то и није основна жеља француског Партизана. Када смо чланове екипе контактирали из редакције МОЗЗАРТ Спорта замолили су нас само да Гробарима у Србији пренесемо поруку.

"Волимо Гробаре, Партизан, Србију, ЦСКА, ПАОК и осталу браћу. Наш сан је да играмо против правог Партизана. Ако наша страница сакупи 50.000 лајкова, покушаћемо и да уговоримо меч, можда да доведемо Партизан овде", рекао је Ерик Метре из француског Партизана за наш сајт.

Коментари / 0

Оставите коментар