Nije šala: Francuski Partizan sanja duel sa beogradskim crno-belima!

Tim iz Šiltigajma nastao je po uzoru na "kolege" iz Humske. I za sada mu odlično ide!

Fudbal 13.06.2015 | 11:15
Nije šala: Francuski Partizan sanja duel sa beogradskim crno-belima!

Beogradski Partizana nada se plasmanu u grupnu fazu Lige šampiona, ali za mlađeg brata iz Francuske crno-beli su oduvek bili među najvećima na planeti. Stoga u Partizanu iz Šiltigajma iz francuske regije Alzas sanjaju baš o prijateljskom susretu sa imenjacima iz Humske.

A kako su krenuli možda im se san i ostvari?

Francuska verzija crno-belih je naime počela da niže prve uspehe. U osmoj ligi Francuske osvojeno je prvo mesto sa 51 osvojenim bodom. U futsalu su u Partizanu još uspešniji. Kažu nam da su ovu sezonu igrali na "najvišem regionalnom nivou" i da su i tu bili bez premca.

Elita je naravno mnogo daleko. Ali to i nije osnovna želja francuskog Partizana. Kada smo članove ekipe kontaktirali iz redakcije MOZZART Sporta zamolili su nas samo da Grobarima u Srbiji prenesemo poruku.

"Volimo Grobare, Partizan, Srbiju, CSKA, PAOK i ostalu braću. Naš san je da igramo protiv pravog Partizana. Ako naša stranica sakupi 50.000 lajkova, pokušaćemo i da ugovorimo meč, možda da dovedemo Partizan ovde", rekao je Erik Metre iz francuskog Partizana za naš sajt.

Komentari / 0

Ostavite komentar