Гроф не жури са појачањима

"Са два-три квалитетна нова играча ова екипа може до највиших домета у домаћем првенству", сматра тренер Црвене звезде.

Фудбал 13.06.2015 | 10:45
Гроф не жури са појачањима

Дуго се чекало на долазак Миодрага Божовића у Црвену звезду, а први радни дан у улози тренера коначно је имао овог петка, 12. јуна 2015.

Црногорски страрег окупио је првотимце црвено-белих на почетку летњих припрема, тачније, оне који су остали ту од прошле сезоне, пошто појачања и даље нема.

"Не можемо да се појачавамо да бисмо само рекли 'појачали смо се'. Морамо добро да размишљамо и изаберемо играче који у овим условима имају квалитет за Звезду. Прво желим да се упознам са постојећим играчким кадром па онда да доводимо", рекао је Божовић новинарима и додао:

"Отишао је само један важан играч, Дарко Лазовић, и зато мислим да би са два, три адекватна појачања ова екипа могла до највиших домета у домаћем шампионату".

Прву утакмицу у предстојећој сезони црвено-бели ће играти већ 2. јула у квалификацијама за Лигу Европе, док Суперлига Србије стартује 18. јула.

"До 18. јула очекујем дефинисан играчки кадар. Желимо успех и у квалификацијама за Лигу Европе, али тешко је темпирати форму за само три недеље. Мало је времена да бисмо били 100 одсто спремни до прве утакмице, видећемо колико можемо. Битно је да сви верујемо у успешан резултат и да не тражимо алибије", истакао је Божовић.

Коментари / 0

Оставите коментар