Grof ne žuri sa pojačanjima

"Sa dva-tri kvalitetna nova igrača ova ekipa može do najviših dometa u domaćem prvenstvu", smatra trener Crvene zvezde.

Fudbal 13.06.2015 | 10:45
Grof ne žuri sa pojačanjima

Dugo se čekalo na dolazak Miodraga Božovića u Crvenu zvezdu, a prvi radni dan u ulozi trenera konačno je imao ovog petka, 12. juna 2015.

Crnogorski strareg okupio je prvotimce crveno-belih na početku letnjih priprema, tačnije, one koji su ostali tu od prošle sezone, pošto pojačanja i dalje nema.

"Ne možemo da se pojačavamo da bismo samo rekli 'pojačali smo se'. Moramo dobro da razmišljamo i izaberemo igrače koji u ovim uslovima imaju kvalitet za Zvezdu. Prvo želim da se upoznam sa postojećim igračkim kadrom pa onda da dovodimo", rekao je Božović novinarima i dodao:

"Otišao je samo jedan važan igrač, Darko Lazović, i zato mislim da bi sa dva, tri adekvatna pojačanja ova ekipa mogla do najviših dometa u domaćem šampionatu".

Prvu utakmicu u predstojećoj sezoni crveno-beli će igrati već 2. jula u kvalifikacijama za Ligu Evrope, dok Superliga Srbije startuje 18. jula.

"Do 18. jula očekujem definisan igrački kadar. Želimo uspeh i u kvalifikacijama za Ligu Evrope, ali teško je tempirati formu za samo tri nedelje. Malo je vremena da bismo bili 100 odsto spremni do prve utakmice, videćemo koliko možemo. Bitno je da svi verujemo u uspešan rezultat i da ne tražimo alibije", istakao je Božović.

Komentari / 0

Ostavite komentar