Тежак удес код Ниша, четворо мртвих

Четири особе су погинуле, а две су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 04.00 часа недалеко од Ниша.

Србија 12.06.2015 | 11:41
Тежак удес код Ниша, четворо мртвих

Четири особе су погинуле, а две су тешко повређене у саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око 3.30 часова недалеко од Ниша код мотела "Наис". Према незваничним информацијама, чека се да дизалица помери шлепер, како би се утврдило да нема још настрадалих.

Несрећа се десила када је шлепер турских регистарских таблица, који је иначе превозио лубенице, налетео на два комбија која су се налазила у зауставној траци, и изгурао их са пута.

Како незванично сазнајемо, камион је преврнут на бок.

Оба комбија имају лесковачке таблице регистарске таблице и били су паркирани у зауставној траци, у правцу из Лесковца.

Три особе су страдале поред комбија, једна у комбију. Погинули су Ј.Ц (65), Г. Д (58), обојица из Лесковца, и А. С. (21) из Горњег Стопања, док четврта жртва није идентификована.

Тела жртава су екипе однеле са места несреће, а тренутно је увиђај у току. Екипе покушавају сада да уклоне возила која су смрскана после нереће, а на терену су екипе ватрогасаца и полиција.

По још увек непотврђеним информацијама, у комбијима су биле углавном особе старости од око 20 година.
Нишка полиција истражује узрок тешке саобраћајне несреће која се догодила ноћас око 3.30 сати догодила.

У полицији кажу да је увиђај завршен рано јутрос, али да је потребно утврдити због чега је камион турских регистарских ознака налетео на два комбија лесковачких регистрација.



Према незваничним информацијама, комби возила су стојали у зауставној траци пошто су претоваривали пртљаг.

Приликом судара камион се преврнуо и притиснуо комбије и људе у њима.

Несрећа се десила недалеко од петље код мотела "Наис" где се одваја крак аутопута у правцу Пирота.

Две тешко повређене особе превезене су у нишки Клинички центар.



Они су тешко повређени, али нису животно угрожени. Примљени су возач турског камиона Мехемед З. (1953) има повреде главе.

Такође је примљен и младић из комбија лесковачких таблица Ј.А (1987), ко је такође тешко повређен, али није животно угрожен, рекао је директор нишког Ургентног центра др Миодраг Лазић за РТС.

Несрећа се догодила недалеко од Ниша у смеру ка Београду.

(Бета/Тањуг/РТС/Блиц)

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Дрекавац

12.06.2015 09:34

Па, који је ово пут да турски камиони убијају људе по Србији?! Дајте, људи, чините нешто!

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар

12.06.2015 10:00

Дрекавац оцито немас појма о транспорту, само у Србији има да се врси претовар робе у та доба нози и то на ауто путу, док се народ не уозбиљи такве ствари це се десавати.ипак ми зао мртвих глава али ако сами себе нецемо цувати а ко це!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дрекавац

12.06.2015 10:16

Ај, не лупетај глупости, живота ти! Ако се ти бавиш мутним радњама и шверцом на аутопуту, да ли то чине сви који се морају зауставити на траци која се и зове зауставна трака? Да ли то значи да те неки турчин има право покосити камионом, ако ти је, не до Бог, пукла гума, па је мораш замијенити?!

Name

Стојан

12.06.2015 10:56

Дрекавац.Мјесто ти је у суми твом правом станисту а не медју нормалним људима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

цар

12.06.2015 11:00

Е прави си дрекавац,послусај вијести или процитај неки други портал па цес видјети ста су радили,ауто пут слузи за возњу а не истовар или претовар.опет казем зао ми људи али се цувати морас у данасње вријеме

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богољуб

12.06.2015 14:45

Залосно.Моје искрено сауцесце породицама настрадалих.Правила о саобрацају постоје да би се игнорисали,казе у сали,један мој познаник.

ОДГОВОРИТЕ