Težak udes kod Niša, četvoro mrtvih

Četiri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 04.00 časa nedaleko od Niša.

Srbija 12.06.2015 | 11:41
Težak udes kod Niša, četvoro mrtvih

Četiri osobe su poginule, a dve su teško povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 3.30 časova nedaleko od Niša kod motela "Nais". Prema nezvaničnim informacijama, čeka se da dizalica pomeri šleper, kako bi se utvrdilo da nema još nastradalih.

Nesreća se desila kada je šleper turskih registarskih tablica, koji je inače prevozio lubenice, naleteo na dva kombija koja su se nalazila u zaustavnoj traci, i izgurao ih sa puta.

Kako nezvanično saznajemo, kamion je prevrnut na bok.

Oba kombija imaju leskovačke tablice registarske tablice i bili su parkirani u zaustavnoj traci, u pravcu iz Leskovca.

Tri osobe su stradale pored kombija, jedna u kombiju. Poginuli su J.C (65), G. D (58), obojica iz Leskovca, i A. S. (21) iz Gornjeg Stopanja, dok četvrta žrtva nije identifikovana.

Tela žrtava su ekipe odnele sa mesta nesreće, a trenutno je uviđaj u toku. Ekipe pokušavaju sada da uklone vozila koja su smrskana posle nereće, a na terenu su ekipe vatrogasaca i policija.

Po još uvek nepotvrđenim informacijama, u kombijima su bile uglavnom osobe starosti od oko 20 godina.
Niška policija istražuje uzrok teške saobraćajne nesreće koja se dogodila noćas oko 3.30 sati dogodila.

U policiji kažu da je uviđaj završen rano jutros, ali da je potrebno utvrditi zbog čega je kamion turskih registarskih oznaka naleteo na dva kombija leskovačkih registracija.



Prema nezvaničnim informacijama, kombi vozila su stojali u zaustavnoj traci pošto su pretovarivali prtljag.

Prilikom sudara kamion se prevrnuo i pritisnuo kombije i ljude u njima.

Nesreća se desila nedaleko od petlje kod motela "Nais" gde se odvaja krak autoputa u pravcu Pirota.

Dve teško povređene osobe prevezene su u niški Klinički centar.



Oni su teško povređeni, ali nisu životno ugroženi. Primljeni su vozač turskog kamiona Mehemed Z. (1953) ima povrede glave.

Takođe je primljen i mladić iz kombija leskovačkih tablica J.A (1987), ko je takođe teško povređen, ali nije životno ugrožen, rekao je direktor niškog Urgentnog centra dr Miodrag Lazić za RTS.

Nesreća se dogodila nedaleko od Niša u smeru ka Beogradu.

(Beta/Tanjug/RTS/Blic)

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Дрекавац

12.06.2015 09:34

Па, који је ово пут да турски камиони убијају људе по Србији?! Дајте, људи, чините нешто!

ODGOVORITE
Name

car

12.06.2015 10:00

Drekavac ocito nemas pojma o transportu, samo u Srbiji ima da se vrsi pretovar robe u ta doba nozi i to na auto putu, dok se narod ne uozbilji takve stvari ce se desavati.ipak mi zao mrtvih glava ali ako sami sebe necemo cuvati a ko ce!

ODGOVORITE
Name

Дрекавац

12.06.2015 10:16

Ај, не лупетај глупости, живота ти! Ако се ти бавиш мутним радњама и шверцом на аутопуту, да ли то чине сви који се морају зауставити на траци која се и зове зауставна трака? Да ли то значи да те неки турчин има право покосити камионом, ако ти је, не до Бог, пукла гума, па је мораш замијенити?!

Name

Stojan

12.06.2015 10:56

Drekavac.Mjesto ti je u sumi tvom pravom stanistu a ne medju normalnim ljudima.

ODGOVORITE
Name

car

12.06.2015 11:00

E pravi si drekavac,poslusaj vijesti ili procitaj neki drugi portal pa ces vidjeti sta su radili,auto put sluzi za voznju a ne istovar ili pretovar.opet kazem zao mi ljudi ali se cuvati moras u danasnje vrijeme

ODGOVORITE
Name

Bogoljub

12.06.2015 14:45

Zalosno.Moje iskreno saucesce porodicama nastradalih.Pravila o saobracaju postoje da bi se ignorisali,kaze u sali,jedan moj poznanik.

ODGOVORITE