Ана и Швајни спремају свадбу у Србији

Ана Ивановић и Бастијан Швајнштајгер, након њеног испадања са Ролан Гароса, боравили су у Србији, а прилику су искористили да обиђу места на којима би могли да се венчају.

Србија 11.06.2015 | 22:42
Ана и Швајни спремају свадбу у Србији

Наша тенисерка Ана Ивановић и немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер из Париза прошле недеље стигли су у Београд. Веза популарног пара веома је озбиљна, чему сведочи и чињеница да су обоје упознали породице својих изабраника, а мајка славног фудбалера просто обожава нашу Ану. Готово је извесно да ће њих двоје ускоро изговорити судбоносно “да“, а то ће се, како сазнаје “Блиц”, десити у родној земљи Ивановићеве, којом је Швајни одушевљен.

- Њих двоје су луди једно за другим и будућност виде само заједно, па је свадба врло извесна ствар. Ана је Бастијана протеклог викенда водила на сва њена омиљена места, како би заједно могли да одаберу идеалну локацију за свадбу - открива добро обавештени извор за “Блиц“.

Највећи проблем представља им црквено венчање, али како нису конвенционални, немају ништа против да склопе само световни брак.

- Њихова љубав превазилази све препреке. Она је православне вере, а он католик, па још нису дефинисали у којој би се цркви венчали. Али битно је да су сагласни да ће свадба бити у Србији, коју Бастијан обожава - каже извор.

Они су прошле недеље читав дан провели на једном војвођанском салашу, који им је у ужем избору као локација за венчање.

Свадба на салашу

Информацију о посети славног пара потврдио је и власник салаша Александар Самарџија Сплића.
- Ана и Бастијан су боравили на Салашу у недељу и красно су се провели. Она је наш чест и радо виђен гост, па њој ништа није било необично, али Бастијан... Он је одушевљен. Дошли су раније с намером да оду да на миру погледају Новаково финале на Ролан Гаросу, али Швајнштајгеру се толико допало да су на крају цео дан остали код нас - каже и открива јесу ли разговарали о изнајмљивању простора за свадбу:
- Нисмо причали о томе, али била би ми велика част ако би се Ана одлучила да се то деси баш на Салашу.

Бастијан и Ана су у вези од септембра прошле године, а немачки фудбалер је толико луд за прелепом тенисерком, да на копачкама носи заставу Србије и реч “душо“, а почео је да учи српски језик. Баш због тога, ред је да постане српски зет.

Иначе, у свим светским, а и нашим медијима, вест о љубави Ане и Швајнија, како га зову, често је била важнија од спортских резултата које обоје постижу, свако на свом терену.

Извор: Блиц

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

лоли

11.06.2015 22:10

Еееее....дорусо ! Ниси могла наци лијепог Србина него сваба аветињо. Била си ми импатицна И драга ал висе не...Обицан пармак, тараба !!! Има да ти направи безброј свабензија...Опјевацемо те у гуслqмq као Јелену !!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоли

11.06.2015 22:15

Богами Ана тебе превртали као резултат...из ниста у предност..ГулИ те један енглез, гулио те један спанац али нико ко б...нац ! Кад оно свабензи покупи кајмак ! Никада висе навијqти за тебе нецу..СРАМОТА

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хххјј

11.06.2015 23:19

гледај га само, билмез 1/1. уствари билмези на 2. ј**бо вас онај ко вас састави

ОДГОВОРИТЕ
Name

Боле

12.06.2015 12:49

Швајни јој је нешто знао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бррр

12.06.2015 20:14

Нека им је са срећом!

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕКУЛТУРА

12.06.2015 21:27

Примитивци, на васпитање!Ана је себи партнера одабрала,а не вама.

ОДГОВОРИТЕ