Ana i Švajni spremaju svadbu u Srbiji

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger, nakon njenog ispadanja sa Rolan Garosa, boravili su u Srbiji, a priliku su iskoristili da obiđu mesta na kojima bi mogli da se venčaju.

Srbija 11.06.2015 | 22:42
Ana i Švajni spremaju svadbu u Srbiji

Naša teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger iz Pariza prošle nedelje stigli su u Beograd. Veza popularnog para veoma je ozbiljna, čemu svedoči i činjenica da su oboje upoznali porodice svojih izabranika, a majka slavnog fudbalera prosto obožava našu Anu. Gotovo je izvesno da će njih dvoje uskoro izgovoriti sudbonosno “da“, a to će se, kako saznaje “Blic”, desiti u rodnoj zemlji Ivanovićeve, kojom je Švajni oduševljen.

- Njih dvoje su ludi jedno za drugim i budućnost vide samo zajedno, pa je svadba vrlo izvesna stvar. Ana je Bastijana proteklog vikenda vodila na sva njena omiljena mesta, kako bi zajedno mogli da odaberu idealnu lokaciju za svadbu - otkriva dobro obavešteni izvor za “Blic“.

Najveći problem predstavlja im crkveno venčanje, ali kako nisu konvencionalni, nemaju ništa protiv da sklope samo svetovni brak.

- Njihova ljubav prevazilazi sve prepreke. Ona je pravoslavne vere, a on katolik, pa još nisu definisali u kojoj bi se crkvi venčali. Ali bitno je da su saglasni da će svadba biti u Srbiji, koju Bastijan obožava - kaže izvor.

Oni su prošle nedelje čitav dan proveli na jednom vojvođanskom salašu, koji im je u užem izboru kao lokacija za venčanje.

Svadba na salašu

Informaciju o poseti slavnog para potvrdio je i vlasnik salaša Aleksandar Samardžija Splića.
- Ana i Bastijan su boravili na Salašu u nedelju i krasno su se proveli. Ona je naš čest i rado viđen gost, pa njoj ništa nije bilo neobično, ali Bastijan... On je oduševljen. Došli su ranije s namerom da odu da na miru pogledaju Novakovo finale na Rolan Garosu, ali Švajnštajgeru se toliko dopalo da su na kraju ceo dan ostali kod nas - kaže i otkriva jesu li razgovarali o iznajmljivanju prostora za svadbu:
- Nismo pričali o tome, ali bila bi mi velika čast ako bi se Ana odlučila da se to desi baš na Salašu.

Bastijan i Ana su u vezi od septembra prošle godine, a nemački fudbaler je toliko lud za prelepom teniserkom, da na kopačkama nosi zastavu Srbije i reč “dušo“, a počeo je da uči srpski jezik. Baš zbog toga, red je da postane srpski zet.

Inače, u svim svetskim, a i našim medijima, vest o ljubavi Ane i Švajnija, kako ga zovu, često je bila važnija od sportskih rezultata koje oboje postižu, svako na svom terenu.

Izvor: Blic

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

loli

12.06.2015 00:10

Eeeee....doruso ! Nisi mogla naci lijepog Srbina nego svaba avetinjo. Bila si mi impaticna I draga al vise ne...Obican parmak, taraba !!! Ima da ti napravi bezbroj svabenzija...Opjevacemo te u guslqmq kao Jelenu !!!

ODGOVORITE
Name

loli

12.06.2015 00:15

Bogami Ana tebe prevrtali kao rezultat...iz nista u prednost..GulI te jedan englez, gulio te jedan spanac ali niko ko b...nac ! Kad ono svabenzi pokupi kajmak ! Nikada vise navijqti za tebe necu..SRAMOTA

ODGOVORITE
Name

Hhhjj

12.06.2015 01:19

gledaj ga samo, bilmez 1/1. ustvari bilmezi na 2. j**bo vas onaj ko vas sastavi

ODGOVORITE
Name

Bole

12.06.2015 14:49

Švajni joj je nešto znao.

ODGOVORITE
Name

Brrr

12.06.2015 22:14

Neka im je sa srećom!

ODGOVORITE
Name

NEKULTURA

12.06.2015 23:27

Primitivci, na vaspitanje!Ana je sebi partnera odabrala,a ne vama.

ODGOVORITE