Партизан се припрема на планинама!

Најпре Тара, па словеначко Похорје. То ће бити базе црно-белих за припреме за наступајућу сезону.

Фудбал 12.06.2015 | 19:45
Партизан се припрема на планинама!

Још неколико дана имају фудбалери Партизана за одмор, за пуњење батерија. Поједини, попут Дарка Брашанца или Андрије Живковића и Ивана Шапоњића, готово да нису ни имали паузу после првенствене сезоне, јер су одмах морали да се прикључе репрезентацијама у својим узрастима.

То важи и за неке друге играче Партизана који су са својим националним тимовима (попут Словенца Бранка Илића).

Било како било, у понедељак, 15. јуна, Зоран Милинковић заказао је "збор" играчима Партизана. Ко ће се све одазвати још није познато, јер поједини фудбалери имају одрешене руке да нађу нове ангажмане. У погону ће свакако бити двојица нових играча - Марко Јевтовић и Никола Трујић.

Док управа преговара са потенцијалним појачањима, Милинковић мора да ради са оним што му је на располагању. Свакако је да ће му од велике помоћи бити капитен Саша Илић, који је продужио уговор са клубом на још годину дана.

Шампион Србије је данас објавио и план припрема.

Након прозивке у понедељак, следе дводневни лекарски прегледи и тестови, а онда се црно-бели селе на Тару, у стару базу, хотел "Оморика" (од 17. јуна).

Ту ће бити ударен темељ физичкој припреми, све до 25. јуна, када је планиран повратак у Београд. У међувремену, Партизан ће на Тари сазнати и име ривала у квалификацијама за Лигу шампиона (жреб је 22. јуна).

У првој фази припрема је предвиђено да се одради 13 тренинга и један тренинг меч 24. јуна против ривала који ће тек бити одређен.

Дан касније, тачније 25. јуна екипа се враћа у Београд, где ће радити на Земунелу до 29. јуна, када се креће на други део припрема у Словенију - на Похорје. Дан пред полазак у Словенију (28. јуна) биће одигран још један тренинг меч на Земунелу, а ривал још није изабран.

На Похорју, екипа ће боравити од 29. јуна до 9. јула. План је: 14 тренинга и три контролне утакмице у терминима - 1, 4. и 8. јул (противници ће бити накнадно одређени). База је стара - хотел "Арена".

По повратку из Словеније, Партизан најопре очекује утакмица против Чукаричког у Суперкупу 11. јула, а који дан касније (14. или 15. јула) одигравање првог меча у квалификацијама за Лигу шампиона. Реванш меч 1. кола квалификација Лиге шампиона је 21. или 22. јула.

А између тога, Партизан почиње одбрану титуле шампиона Србије, јер је за 18. јул заказан почетак нове сезоне Суперлиге.

Коментари / 0

Оставите коментар