Partizan se priprema na planinama!

Najpre Tara, pa slovenačko Pohorje. To će biti baze crno-belih za pripreme za nastupajuću sezonu.

Fudbal 12.06.2015 | 19:45
Partizan se priprema na planinama!

Još nekoliko dana imaju fudbaleri Partizana za odmor, za punjenje baterija. Pojedini, poput Darka Brašanca ili Andrije Živkovića i Ivana Šaponjića, gotovo da nisu ni imali pauzu posle prvenstvene sezone, jer su odmah morali da se priključe reprezentacijama u svojim uzrastima.

To važi i za neke druge igrače Partizana koji su sa svojim nacionalnim timovima (poput Slovenca Branka Ilića).

Bilo kako bilo, u ponedeljak, 15. juna, Zoran Milinković zakazao je "zbor" igračima Partizana. Ko će se sve odazvati još nije poznato, jer pojedini fudbaleri imaju odrešene ruke da nađu nove angažmane. U pogonu će svakako biti dvojica novih igrača - Marko Jevtović i Nikola Trujić.

Dok uprava pregovara sa potencijalnim pojačanjima, Milinković mora da radi sa onim što mu je na raspolaganju. Svakako je da će mu od velike pomoći biti kapiten Saša Ilić, koji je produžio ugovor sa klubom na još godinu dana.

Šampion Srbije je danas objavio i plan priprema.

Nakon prozivke u ponedeljak, slede dvodnevni lekarski pregledi i testovi, a onda se crno-beli sele na Taru, u staru bazu, hotel "Omorika" (od 17. juna).

Tu će biti udaren temelj fizičkoj pripremi, sve do 25. juna, kada je planiran povratak u Beograd. U međuvremenu, Partizan će na Tari saznati i ime rivala u kvalifikacijama za Ligu šampiona (žreb je 22. juna).

U prvoj fazi priprema je predviđeno da se odradi 13 treninga i jedan trening meč 24. juna protiv rivala koji će tek biti određen.

Dan kasnije, tačnije 25. juna ekipa se vraća u Beograd, gde će raditi na Zemunelu do 29. juna, kada se kreće na drugi deo priprema u Sloveniju - na Pohorje. Dan pred polazak u Sloveniju (28. juna) biće odigran još jedan trening meč na Zemunelu, a rival još nije izabran.

Na Pohorju, ekipa će boraviti od 29. juna do 9. jula. Plan je: 14 treninga i tri kontrolne utakmice u terminima - 1, 4. i 8. jul (protivnici će biti naknadno određeni). Baza je stara - hotel "Arena".

Po povratku iz Slovenije, Partizan najopre očekuje utakmica protiv Čukaričkog u Superkupu 11. jula, a koji dan kasnije (14. ili 15. jula) odigravanje prvog meča u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Revanš meč 1. kola kvalifikacija Lige šampiona je 21. ili 22. jula.

A između toga, Partizan počinje odbranu titule šampiona Srbije, jer je za 18. jul zakazan početak nove sezone Superlige.

Komentari / 0

Ostavite komentar