СП: Узбеци шокирали Аустрију, Нијемци на путу ка Србима!

Омладинска фудбалска репрезентација Немачке савладала је Нигерију са 1:0 и прошла у четвртфинале Светског првенства на Новом Зеланду, док би јој селекција Србије могла бити противник на путу до финала Мундијалита.

Фудбал 11.06.2015 | 15:40
СП: Узбеци шокирали Аустрију, Нијемци на путу ка Србима!

Немачка је против Нигерије славила голом Левина Оштуналија који је у 19. минуту примио лопту коју му је послао Стендера, загазио који метар у казнени простор и са леве стране затресао мрежу у горњем десном углу афричког представника који до краја није успео да поравна и спасе се елиминације.

Наредни противник младих "панцера" биће Мали, док се победник тог пара у полуфиналу састаје са бољим из сусрета наше селекције и Сједињених Америчких Држава.

Велико изненађење направио је Узбекистан који је избацио из даљег такмичења Аустрију са 2:0 и играће против Сенегала у четвртфиналу. Португал је најдуже чекао противника, пошто је Бразил елиминисао Уругвајце после продужетака и пенала са 5:4.

Није било голова у првих 120 минута, а у извођењу пенала, само Уругвајац Амарал у другој серији није успео да затресе мрежу.

Четвртфинале, недеља:
3.00 Бразил - Португал
3.00 Мали - Немачка
6.30 САД - Србија
6.30 Узбекистан - Сенегал

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

звездас

11.06.2015 15:09

НАПРЕД БРАЦО !!! СРБИЈА !!!!!!!! ВОЛИМО ТЕ !

ОДГОВОРИТЕ
Name

дејанпд

11.06.2015 16:04

Баш да видимо како ће проћи са Малијем, мада, мислим да ако добијемо амере, можемо и остале. Имаће судије као и сви наши противници у ове 4 утакмице, физички су доста добри, по природи охоли и пуни себе, тако да ако ми будемо као до сад попуштали и понашали се невино и понизно, готови смо. добро је да се Сергеј враћа,а и Гаћиновић ће се опоравити. Али шкрипиће у одбрани, двојица суспендовани,ако се не варам. Мора се играти офанзивно, тако смо навикли, дефанзива нам не лежи.

ОДГОВОРИТЕ