SP: Uzbeci šokirali Austriju, Nijemci na putu ka Srbima!

Omladinska fudbalska reprezentacija Nemačke savladala je Nigeriju sa 1:0 i prošla u četvrtfinale Svetskog prvenstva na Novom Zelandu, dok bi joj selekcija Srbije mogla biti protivnik na putu do finala Mundijalita.

Fudbal 11.06.2015 | 15:40
SP: Uzbeci šokirali Austriju, Nijemci na putu ka Srbima!

Nemačka je protiv Nigerije slavila golom Levina Oštunalija koji je u 19. minutu primio loptu koju mu je poslao Stendera, zagazio koji metar u kazneni prostor i sa leve strane zatresao mrežu u gornjem desnom uglu afričkog predstavnika koji do kraja nije uspeo da poravna i spase se eliminacije.

Naredni protivnik mladih "pancera" biće Mali, dok se pobednik tog para u polufinalu sastaje sa boljim iz susreta naše selekcije i Sjedinjenih Američkih Država.

Veliko iznenađenje napravio je Uzbekistan koji je izbacio iz daljeg takmičenja Austriju sa 2:0 i igraće protiv Senegala u četvrtfinalu. Portugal je najduže čekao protivnika, pošto je Brazil eliminisao Urugvajce posle produžetaka i penala sa 5:4.

Nije bilo golova u prvih 120 minuta, a u izvođenju penala, samo Urugvajac Amaral u drugoj seriji nije uspeo da zatrese mrežu.

Četvrtfinale, nedelja:
3.00 Brazil - Portugal
3.00 Mali - Nemačka
6.30 SAD - Srbija
6.30 Uzbekistan - Senegal

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

zvezdas

11.06.2015 15:09

NAPRED BRACO !!! SRBIJA !!!!!!!! VOLIMO TE !

ODGOVORITE
Name

dejanpd

11.06.2015 16:04

Baš da vidimo kako će proći sa Malijem, mada, mislim da ako dobijemo amere, možemo i ostale. Imaće sudije kao i svi naši protivnici u ove 4 utakmice, fizički su dosta dobri, po prirodi oholi i puni sebe, tako da ako mi budemo kao do sad popuštali i ponašali se nevino i ponizno, gotovi smo. dobro je da se Sergej vraća,a i Gaćinović će se oporaviti. Ali škripiće u odbrani, dvojica suspendovani,ako se ne varam. Mora se igrati ofanzivno, tako smo navikli, defanziva nam ne leži.

ODGOVORITE