Динамовци се надају репризи из 1997. године!

Дајте нам Партизан у трећем колу квалификација за Лигу шампиона! Био би то прави спектакл, али и ноћна мора за организацију те утакмице!

Фудбал 11.06.2015 | 23:45
Динамовци се надају репризи из 1997. године!

Хрвати се радо сећају 1997. године, када је Динамо из Загреба нанео тежак пораз Партизану у квалификацијама за Лигу шампиона (5:0), тако да немају ништа против да се коцкице поново сложе после 18 година. Модри су слободни у првом колу, крећу од другог кола, где могу на жребу да извуку Сарајево, Дила Гори, Жалгирис, Астану, Пјуник, Вардар... Очекивано је да ће проћи даље, а онда поново као носиоци могу да налете на црно-беле.

„Био би то прави спектакл и реприза из 1997. године, али и ноћна мора за организацију те утакмице. Тада је Динамо под именом Кроација прегазио Партизан на Максимиру са 5:0“, подсећа 24сата.хр.

Наравно, у случају да Динамо и Партизан прођу своје препреке и да их заиста споји жреб, нови судар чланова некадашње велике четворке старе Југославије био би и те како занимљив из угла Саше Илића. Капитен Партизана је тада против Кроације, за коју је играо Роберт Просинечки, дебитовао у Европи и наместио гол Драгану Исаиловићу у првом мечу на стадиону у Хумској (1:0). Реванш је био за заборав...

Коментари / 0

Оставите коментар