Dinamovci se nadaju reprizi iz 1997. godine!

Dajte nam Partizan u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona! Bio bi to pravi spektakl, ali i noćna mora za organizaciju te utakmice!

Fudbal 11.06.2015 | 23:45
Dinamovci se nadaju reprizi iz 1997. godine!

Hrvati se rado sećaju 1997. godine, kada je Dinamo iz Zagreba naneo težak poraz Partizanu u kvalifikacijama za Ligu šampiona (5:0), tako da nemaju ništa protiv da se kockice ponovo slože posle 18 godina. Modri su slobodni u prvom kolu, kreću od drugog kola, gde mogu na žrebu da izvuku Sarajevo, Dila Gori, Žalgiris, Astanu, Pjunik, Vardar... Očekivano je da će proći dalje, a onda ponovo kao nosioci mogu da nalete na crno-bele.

„Bio bi to pravi spektakl i repriza iz 1997. godine, ali i noćna mora za organizaciju te utakmice. Tada je Dinamo pod imenom Kroacija pregazio Partizan na Maksimiru sa 5:0“, podseća 24sata.hr.

Naravno, u slučaju da Dinamo i Partizan prođu svoje prepreke i da ih zaista spoji žreb, novi sudar članova nekadašnje velike četvorke stare Jugoslavije bio bi i te kako zanimljiv iz ugla Saše Ilića. Kapiten Partizana je tada protiv Kroacije, za koju je igrao Robert Prosinečki, debitovao u Evropi i namestio gol Draganu Isailoviću u prvom meču na stadionu u Humskoj (1:0). Revanš je bio za zaborav...

Komentari / 0

Ostavite komentar