Крај! Икер иде из Реала!!!

Дошло је време за растанак: Капитен Реала Икер Касиљас напустиће мадридски клуб, са којим је постигао договор о раскиду уговора.

Фудбал 11.06.2015 | 09:20
Крај! Икер иде из Реала!!!

Како јавља ТВ Еспања, а преносе тамошњи медији, легендарни голман Реала мења средину, иако је уговор са Мадриђанима имао на још две године.

Иако је Касиљас најавио како би остао да се бори за место у тиму, сада ће моћи да бира између уносних понуда. Интересовање је показало 10 клубова, међу којима је најиздашнији Фенербахче, а није тајна да је икона Реала велика жеља Арсенала.

Касиљас је целу каријеру од 1999. провео у Реалу са којим је пет пута освојио Примеру, три пута Лигу шампиона, а био је и светски, односно двоструки европски првак са репрезентацијом Шпаније.

Краљевски клуб не мора да брине када је чувар мреже у питању, јер је прошле сезоне довео одличног Костариканца Кејлора Наваса, који је ову годину најчешће провео на клупи и који се обавезао на шестогодишњу сарадњу.

Не мора да значи ни да ће сада бити први избор Рафаела Бенитеза, пошто се све више прича о доласка Давида де Хее из Манчестер јунајтеда.

Коментари / 0

Оставите коментар