Kraj! Iker ide iz Reala!!!

Došlo je vreme za rastanak: Kapiten Reala Iker Kasiljas napustiće madridski klub, sa kojim je postigao dogovor o raskidu ugovora.

Fudbal 11.06.2015 | 09:20
Kraj! Iker ide iz Reala!!!

Kako javlja TV Espanja, a prenose tamošnji mediji, legendarni golman Reala menja sredinu, iako je ugovor sa Madriđanima imao na još dve godine.

Iako je Kasiljas najavio kako bi ostao da se bori za mesto u timu, sada će moći da bira između unosnih ponuda. Interesovanje je pokazalo 10 klubova, među kojima je najizdašniji Fenerbahče, a nije tajna da je ikona Reala velika želja Arsenala.

Kasiljas je celu karijeru od 1999. proveo u Realu sa kojim je pet puta osvojio Primeru, tri puta Ligu šampiona, a bio je i svetski, odnosno dvostruki evropski prvak sa reprezentacijom Španije.

Kraljevski klub ne mora da brine kada je čuvar mreže u pitanju, jer je prošle sezone doveo odličnog Kostarikanca Kejlora Navasa, koji je ovu godinu najčešće proveo na klupi i koji se obavezao na šestogodišnju saradnju.

Ne mora da znači ni da će sada biti prvi izbor Rafaela Beniteza, pošto se sve više priča o dolaska Davida de Hee iz Mančester junajteda.

Komentari / 0

Ostavite komentar