Ових играча се Партизан и Звезда НЕ СМИЈУ одрећи!

Вечити обрачун између Црвене звезде и Партизана би предстојеће сезоне могао бити још занимљивији судећи по квалитету младих играча који су стасали из њихових омладинских школа. Међутим, челници ова два клуба би морала да одоле понудама европских клубова, уколико желе да врате фудбал у Србију.

Фудбал 11.06.2015 | 21:45
Ових играча се Партизан и Звезда НЕ СМИЈУ одрећи!

Када је реч о црвено-белима, они можда имају и највише играча за које су заинтересовани европски клубови, а које они желе по сваку цену да задрже у клубу. Да ствар буде још гора, играчи за које су клубови заинтересовани, су скоро па кључни за Звездине добре игре.

Реч је о голману Предрагу Рајковићу, који је у Звезди од 2013. године и који је стандардни чувар мреже црвено-белих од одласка Бајковића. Колико се верује овом младићу, говори и капитенска трака око његове руке. У нападу, највеће име које је привукло клубове је и Лука Јовић. Млади голгетер из Бијељине је био страх и трепет за противничке играче, а имао је сјајан учинак од јесени до краја сезоне, када је скоро на сваком мечу постизао бар по гол.

Звезда има и одличног везњака Михаила Ристића, који је изузетно занимљив португалским клубовима попут Бенфике и Браге, који желе да га доведу у своје редове.

У одбрани екипу држи на окупу Вукашин Јовановић, који је и стандардан репрезетантивац млађих категорија наше репрезентације. За њега такође постоји огромно интересовање, па ће челници Звезде морати добро да се потруде како би га задржали.

Шампион Србије ће и те како морати да поради на задржавању играча, уколико жели и следеће године да се кити овом титулом.

Пре свега, Партизан ће морати да задржи Мирослава Богосавца 18-годишњег дефанзивца који је одиграо девет утакмица за црно-беле и постигао један погодак. Ту је и његов колега из последње линије Стевановић Миладин, који је успео да забележи чак 23 утакмице за црно-беле.

Живковић Андрија је дефинитивно име које ћемо за пар година гледати на великој европској сцени, с обзиром на то да овај млади везњак пружа све боље партије, како у Партизану, тако и у репрезентацији Србије. Он је успео да забележи 94 наступа уз 15 голова, а дебитовао је и за А тим репрезентације Србије.

Иван Шапоњић је изузетно перспективни играч црно-белих, који још увек није нашао праву форму у Партизану, али његови наступи за млађе категорије репрезентације Србије су за сваку похвалу. У црно-белом дресу је уписао 29 наступа уз осам голова.

Коментари / 0

Оставите коментар