Ovih igrača se Partizan i Zvezda NE SMIJU odreći!

Večiti obračun između Crvene zvezde i Partizana bi predstojeće sezone mogao biti još zanimljiviji sudeći po kvalitetu mladih igrača koji su stasali iz njihovih omladinskih škola. Međutim, čelnici ova dva kluba bi morala da odole ponudama evropskih klubova, ukoliko žele da vrate fudbal u Srbiju.

Fudbal 11.06.2015 | 21:45
Ovih igrača se Partizan i Zvezda NE SMIJU odreći!

Kada je reč o crveno-belima, oni možda imaju i najviše igrača za koje su zainteresovani evropski klubovi, a koje oni žele po svaku cenu da zadrže u klubu. Da stvar bude još gora, igrači za koje su klubovi zainteresovani, su skoro pa ključni za Zvezdine dobre igre.

Reč je o golmanu Predragu Rajkoviću, koji je u Zvezdi od 2013. godine i koji je standardni čuvar mreže crveno-belih od odlaska Bajkovića. Koliko se veruje ovom mladiću, govori i kapitenska traka oko njegove ruke. U napadu, najveće ime koje je privuklo klubove je i Luka Jović. Mladi golgeter iz Bijeljine je bio strah i trepet za protivničke igrače, a imao je sjajan učinak od jeseni do kraja sezone, kada je skoro na svakom meču postizao bar po gol.

Zvezda ima i odličnog veznjaka Mihaila Ristića, koji je izuzetno zanimljiv portugalskim klubovima poput Benfike i Brage, koji žele da ga dovedu u svoje redove.

U odbrani ekipu drži na okupu Vukašin Jovanović, koji je i standardan reprezetantivac mlađih kategorija naše reprezentacije. Za njega takođe postoji ogromno interesovanje, pa će čelnici Zvezde morati dobro da se potrude kako bi ga zadržali.

Šampion Srbije će i te kako morati da poradi na zadržavanju igrača, ukoliko želi i sledeće godine da se kiti ovom titulom.

Pre svega, Partizan će morati da zadrži Miroslava Bogosavca 18-godišnjeg defanzivca koji je odigrao devet utakmica za crno-bele i postigao jedan pogodak. Tu je i njegov kolega iz poslednje linije Stevanović Miladin, koji je uspeo da zabeleži čak 23 utakmice za crno-bele.

Živković Andrija je definitivno ime koje ćemo za par godina gledati na velikoj evropskoj sceni, s obzirom na to da ovaj mladi veznjak pruža sve bolje partije, kako u Partizanu, tako i u reprezentaciji Srbije. On je uspeo da zabeleži 94 nastupa uz 15 golova, a debitovao je i za A tim reprezentacije Srbije.

Ivan Šaponjić je izuzetno perspektivni igrač crno-belih, koji još uvek nije našao pravu formu u Partizanu, ali njegovi nastupi za mlađe kategorije reprezentacije Srbije su za svaku pohvalu. U crno-belom dresu je upisao 29 nastupa uz osam golova.

Komentari / 0

Ostavite komentar