Премијер лига саопштила листу слободних фудбалера!

Позната имена по дисконтним ценама...Ливерпул се захвалио Глену Џонсону, Евертон се растаје са Дистаном и Алкаразом, Сити не рачуна на Ричардса и Гуидетија, слободни су и Рон Влар, Том Клеверли, Вес Браун, Карлтом Кол, Јуси Јаскалаинен, Ги Демел, Абу Дијаби…

Фудбал 12.06.2015 | 22:30
Премијер лига саопштила листу слободних фудбалера!

У Премијер лиги постоји правило да сваки клуб мора да објави листу слободних играча којима је истекао уговор, а неће им бити понуђен нови. Отприлике су била позната имена играча који ће морати да пакују кофере и траже нову средину, а од данас је и званично обелодањено којима од њих неће бити понуђени уговори. Изашла је комплетна листа са слободним агентима из Премијер лиге.

Манчестер Сити је објавио да више не рачуна на услуге Мике Ричардса и Џона Гуидетија који су претходне сезоне провели на позајмицама. Такође, одраније је познато да је Френку Лампарду истекла позајмица.

Градски ривал Јунајтед је саопштио да се одриче улуга Тома Клеверлија који је био на позајмици у Астон Вили, а сада му је истекао уговор и слободан је у избору нове средине. Одлази и голман Бен Амос.

Челси није понудио нови уговор Дидијеу Дрогби и то је све што се тиче одлазака из табора Плаваца. Евертон је одлучио да се разиђе са дефанзивцима Антолином Алкаразом и Силваном Дистаном.

После испадања у Чемпионшип захвалнице су уручили и Хал Сити и Квинс Парк Ренџерси. Из екипе Тигрова одлазе Алан Харпер, Мејнор Фигероа, Лајам Росениор, Јаник Сагбо и Пол Мекшејн. Полицајце су напустили тазе пензионер Рио Фердинанд, затим Џои Бартон, Боби Замора, Шон Рајт Филипс и Ричард Дан. Из Њукасла одлазе Рајан Тејлор и Јонас Гутијерез.

Ливерпул није понудио нове уговоре голману Бреду Џонсу и десном беку Глену Џонсону. Арсенал се одрекао Абуа Дијабија и Рија Мијаћија. Из Сандерленда одлазе ветерани Вес Браун и Антони Ревеје, а из Вест Хема: Ги Демел, Јуси Јаскалаинен и Карлтон Кол.

Један од најатрактивнијих слободних играча је и холандски штопер Рон Влар који као слободан играч одлази из Астон Виле. Одрешене руке имају и Вилсон Паласиос (Стоук), Метју Апсон (Лестер), Бреде Хангеланд (Кристал Палас), Стивен Рид (Барнли)…

Има ту да се пробере озбиљних појачања за будуће клубове. А, не коштају много…

Коментари / 0

Оставите коментар