Јанг Бојс представио Сулејманија!

Сулејмани: Желим шесту титулу у низу! Нови фудбалер Јанг Бојса жели да настави жетву трофеја.

Фудбал 11.06.2015 | 17:40
Јанг Бојс представио Сулејманија!

Миралем Сулејмани је и званично нови играч швајцарског Јанг Бојса, а на представљању у новом клубу, српски интернационалац је својом изјавом разгалио машту навијача.
"Одлучио сам да пређем у Јанг Бојс чим сам схватио каква је клупска структура и да је план да се освоји титула“, рекао је Сулејмани и открио своје планове у редовима новог тима: "Освојио сам пет титула у последњих пет година. Овде сам да подигнем и шести пехар у низу".

Сулејмани је у дресу Ајакса освајао титуле првака Холандије у три узастопне сезоне, од 2011. до 2013. године, да би након преласка у Бенфику наставио низ, освајајући португалски шампионат у сезонама 2013/14 и 2014/15.

Да подсетимо, жуто-црни из Берна су за Београђанина Бенфики платили 3.000.000 евра.

Швајцарски медији су српског играча описали као одличног техничара који ће бити изванредно појачање у борби за титулу, а Сулејмани ће у тиму играти заједно са сународником Миланом Вилотићем, бившим фудбалером Црвене звезде.

Јанг Бојс је швајцарски шампионат завршио на другој позицији, па ће клуб из Берна покушати да се са двојицом српских фудбалера у саставу по први пут у својој историји домогне Лиге шампиона. Они ће у квалификацијама кренути од трећег кола са статусом неповлашћеног клуба у жребу.

Јанг Бојс је до сада 11 пута био шампион, последњи пут пре тачно 30 година.

Коментари / 0

Оставите коментар