Jang Bojs predstavio Sulejmanija!

Sulejmani: Želim šestu titulu u nizu! Novi fudbaler Jang Bojsa želi da nastavi žetvu trofeja.

Fudbal 11.06.2015 | 17:40
Jang Bojs predstavio Sulejmanija!

Miralem Sulejmani je i zvanično novi igrač švajcarskog Jang Bojsa, a na predstavljanju u novom klubu, srpski internacionalac je svojom izjavom razgalio maštu navijača.
"Odlučio sam da pređem u Jang Bojs čim sam shvatio kakva je klupska struktura i da je plan da se osvoji titula“, rekao je Sulejmani i otkrio svoje planove u redovima novog tima: "Osvojio sam pet titula u poslednjih pet godina. Ovde sam da podignem i šesti pehar u nizu".

Sulejmani je u dresu Ajaksa osvajao titule prvaka Holandije u tri uzastopne sezone, od 2011. do 2013. godine, da bi nakon prelaska u Benfiku nastavio niz, osvajajući portugalski šampionat u sezonama 2013/14 i 2014/15.

Da podsetimo, žuto-crni iz Berna su za Beograđanina Benfiki platili 3.000.000 evra.

Švajcarski mediji su srpskog igrača opisali kao odličnog tehničara koji će biti izvanredno pojačanje u borbi za titulu, a Sulejmani će u timu igrati zajedno sa sunarodnikom Milanom Vilotićem, bivšim fudbalerom Crvene zvezde.

Jang Bojs je švajcarski šampionat završio na drugoj poziciji, pa će klub iz Berna pokušati da se sa dvojicom srpskih fudbalera u sastavu po prvi put u svojoj istoriji domogne Lige šampiona. Oni će u kvalifikacijama krenuti od trećeg kola sa statusom nepovlašćenog kluba u žrebu.

Jang Bojs je do sada 11 puta bio šampion, poslednji put pre tačno 30 godina.

Komentari / 0

Ostavite komentar