Експлозија у Београду, више повријеђених

Једна особа је тешко повређена, а једна лакше у снажној експлозији која је одјекнула око 15:30х на Бановом брду у Кировљевој улици.

Србија 10.06.2015 | 16:13
Експлозија у Београду, више повријеђених

За живот се бори возач теренца БМW X6 који је услед силине експлозије дословно избачен из потпуно разнетог аутомобила, преноси Курир.

Према информацијама до којих је дошао Б92, возач је након детонације у тешком стању пребачен на ВМА на одељење реанимације. 

До изузетно снажне експлозије је дошло код пицерије "Белисима", у чијој су близини и аутобуска станица и неколико радњи. Према последњим информацијама, лакше повреде је задобио један случајни пролазник.

До експлозије је дошло након што је човек који је седео у оближњем локалу ушао у свој аутомобил, направио полукружно скретање и кренуо у правцу ка граду.

Међутим, он је убрзо испао или искочио из возила у покрету, после чега се чула детонација, а запаљени аутомобил је затим ударио у два паркирана возила.

Иако су се појавиле незваничне информације да је једна особа подлегла повредама, нема потврде те информације и из ВМА је саопштено да је мушкарац стар 46 година примљен у тешком стању.

Претпоставља се да је питању подметнут експлозив, али у полицији још не могу да потврде узрок експлозије и као једна од могућности се наводи експлозија плинске боце.

Како јавља репортер Б92, цео крај је ограђен полицијском траком, а полицајци иза ње не пуштају ни станаре околних зграда.

Саобраћај тренутно не функционише, ватрогасци су угасили пожар, а полиција врши увиђај.

Како су нам рекли неки од грађана, који су се у великом броју окупили у Кировљевој улици, експлозија је била изузетно снажна и то је главни утисак очевидаца.

Саобраћај неће функционисати у овом делу Бановог брда док полиција не заврши увиђај.

У гашењу пожара учествовало је пет ватрогасних возила и 19 ватрогасаца.

Извор: Б92/Курир

 

 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

лоли

10.06.2015 14:37

Гудра....Мафијаска посла цим је X 6.

ОДГОВОРИТЕ
Name

_

10.06.2015 14:58

Гарант неки сиромах. Који ником није био дужан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дрина

10.06.2015 18:03

Терориста.

Name

Ибро

10.06.2015 18:46

Претпостављам да је од раније био познат полицији.

Name

бг

10.06.2015 18:12

Каква црна експлозија? класицан пример мафијаског тероризма у пол бела дана !!!

ОДГОВОРИТЕ