Видео: Орлови разговарали пред Данску и закључили...

Не смемо на сваком мечу да примимо гол! Играчи везног реда Србије изнели очекивања пред веома важан дуел у Копенхагену.

Фудбал 11.06.2015 | 14:20
Видео: Орлови разговарали пред Данску и закључили...

Фудбалска А репрезентација Србије наставила је боравак у Бечу где се припрема за утакмицу квалификација за ЕП 2016, у коме ће играти против репрезентације Данске у Копенхагену (субота, 13. Јун, 20.45). Победа у пријатељској утакмици против Азербејџана (4:1) поправила је расположење у табору Орлова, а сада је време да се окрену далеко битнијем мечу, можда и кључном у целим квалификацијама.

Нови фудбалер Динама из Кијева Радосав Петровић сматра да је велики проблем што репрезентација прима гол скоро на сваком мечу.

"Нисмо свих 90 минута бриљирали против Азербејџана како резултат показује. Било је периода са падовима у игри и концентрацији, то морамо да каналишемо до суботе. Не смеју да нам се понавјају беспотребне грешке, да дозвољавамо себи фазе слабије игре, него да делујемо компактно. Сами себе смо довели у ову позицију и нема назад. Баш смо причали о томе да сваку утакмицу примамо гол. То не сме да се понови, знамо шта морамо да урадимо у Копенхагену", рекао је, поред осталог, везиста наше репрезентације Радосав Петровић за сајт ФСС-а.

И фудбалер Ливерпула Лазар Марковић мисли да у меч са Данском треба ући опрезно и најпре сачувати своју мрежу.
"Азербејџан није тим који је у рангу са Данском, али нама је заиста свака победа битна, без обзира да ли је реч о пријатељској или квалификационој утакмици. Очекујем победу и у Копенхагену. Верујем да ћемо бити све бољи. Кључ је да одиграмо одбрану на најбољи могући начин. Морамо да сачувамо свој гол, а сигуран сам да ћемо успети да савладамо данског голмана и дођемо до победе", рекао је нападач Ливерпула а затим се осврнуо на своје партије у Енглеској.

"Свуда је прва сезона најтежа, а посебно у Енглеској. Нисам задовољан како сам одиграо, надам се да ће следећа сезона бити боља".

Зоран Тошић очекује да ће наредни дуел са Данцима бити веома важан у прављењу искорака.
"Поново смо дозволили себи да примимо гол, али срећом нису имали ниједну озбиљнију акцију, прилику за гол, играч је једноставно мајсторски погодио из даљине. Данце добро знамо, и у мечу против Црне Горе показали су оно што су радили и у Београду, против нас. Морамо да изнесемо притисак, да останемо позитивни јер нас то одржава у игри. Нема више назад, мора да се направи искорак, треба да га направимо у Копенхагену", рекао је првотимац ЦСКА Зоран Тошић.

Коментари / 0

Оставите коментар